Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 3. kör 6. forduló

2021. április 13.
Az Országos UP bajnokság 3. körének 6. fordulóján Százhalombattára utaztunk 2021. április 18-án.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Százhalombattai VSE - Soproni VSE 10-17 (1-5, 2-4, 4-4, 3-4)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Vidák M - Rinner S., Mauczka I., Szántó Z., Fiedler B. 6, Szili B. 2, Jámbor S. 3, Kovács K. 5, Sámson M., Czibula M. 1, Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Sikerült a mérkőzést lendületesen kezdenünk, labdaszerzést követően gólra váltanunk a támadásokat. Sajnos még mindig kapkodunk elől, főleg emberelőnyben. A lövéseink is sokszor pontatlanok. A védekezésünkbe is becsúszott egy-két hiba, ennek köszönhető a sok kapott gól. Örülök, hogy bekkjeink egymást váltva meg tudták tartani ellenfelünk centerét. A visszasegítésekbe, illetve a zónánkba történtek kisebb akadozások, ami most belefért, de bízom benne, hogy sikerül ebből a meccsből is tanulnunk. Gratulálok a csapatnak!"

Országos Serdülő bajnokság:
Százhalombattai VSE - Soproni VSE 13-9 (4-0, 3-3, 4-4, 2-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Erőss N., Szili Á., Jámbor S. 2, Póczi K., Bakó B. 1, Tóth Sz. 3, Gátas Mátyás 1, Kovács K. 1, Gátas Miklós, Szabó O., Fiedler B. 1, Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő László

"Sajnos az első negyedben nem voltunk elég fegyelmezettek védekezésben és ez a négy gólos különbség maradt a végére is. Sokkal jobban oda kell figyelnünk már az elejétől, mert a másik három negyedben végig szoros mérkőzés volt. Csalódottak vagyunk, mert ennél többet szerettünk volna elérni a mai nap."