Vissza a Hírfolyamra

DVL Baby I bajnokság zárófordulója

2019. május 23.
A Dunántúli Vízilabda Liga Baby I. korosztályának utolsó fordulójára ismét Budapestre utazott a csapat.

Kovács Roxána, Fiedler Laura, Sill Attila, Hanzély Olivér, Rinner Sebestyén, Szántó Zalán, Rápolthy Máté, Boros Patrik, Holpár Roland, Kovács Benett, Rákóczi Barnabás, Kardos Bendegúz, Tóth-Márkus András, Aranyos Koppány

Edző: Horváth Bence

"Az első mérkőzés keretében a Dunaújváros csapatával néztünk szembe, ahol kemény küzdelemre számíthattunk. Az első részben sajnos eredménytelenül tudtunk csak játszani, amit a második negyedben egy jól megcélzott lövés tört meg. Innentől kezdve szépen tartottuk az iramot az ellenféllel. A második félidőtől a védekezésünk is talpra ált, ezáltal csökkent a hátrány, bár az eredményen csak szépíteni tudtunk. Másodszorra a már jól ismert Győr csapatával kerültünk össze, az eleje itt is nehezen indult, de az előzőből lendületet merítve, sikerült javítanunk a csorbán.
A hétvégével kapcsolatban nagyon büszke vagyok a csapatra, mivel az idősebbek már sokkal inkább azon voltak, hogy segítsék a fiatalokat, minthogy pontot szerezzenek, persze amikor az eredmény ill. szituáció engedte. A kisebbek ezt ki is érdemelték mind a védekezésben mind a támadásban nyújtott teljesítményükért. 

A bajnokság számunkra véget ért ezt összegezve, a gyerekek nagyon sokat fejlődtek végig a bajnokságban, kisebb-nagyobb megtorpanásokkal, egyéni és csapatszinten is Sokaknak első idényük volt, de ők is sikeresen helyt álltak. Jövőre újult erővel folytatjuk."