Vissza a Hírfolyamra

Országos UP. - 4. forduló Tatabányán

2021. október 18.
Tatabányán rendezték meg 2021. október 17-én az Országos UP A2-es nyugati csoportjának minket érintő 4. fordulóját.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Tatabányai VSE - Soproni VSE 14-6 (4-1, 6-1, 3-0, 1-4)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Sill A - Rinner S. 1, Mauczka I., Szántó Z., Holpár R. 2, Szili B., Jámbor S., Kovács K. 2, Czibula M. 1, Lakatos M., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk. Egy sokkal rutinosabb, gyorsabb csapattal szemben kellett megmutatnunk, hol tartunk. Ellenfelünk minden hibánkat kihasznált és a gólok 100%-át ezeket kihasználva szerezték. Sok pontatlan passzunk, nem helyzetben ellőtt labdánk volt, amiből rendre lefordultak rólunk. Egy az egyben is sokszor megvertek bennünket. Az emberelőnyös helyzeteinket, pedig volt bőven, sem tudtuk gólra váltani. Ez mind mind azt mutatja, hogy fejben még nem tudjuk az ilyen szintű meccsekre felszívni magunkat, illetve a tanultakat nem tudjuk még ezen a hőfokon visszaadni. A jó, hogy ezeken a hibákon tudunk és kell is javítanunk!"

Országos Serdülő bajnokság:
Tatabányai VSE - Soproni VSE 17-5. (7-0, 1-1, 4-2, 5-2).

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 3, Jámbor S., Tóth Sz. 1, Gátas Mátyás, Kovács K., Gátas Miklós , Tátrai Á. 1, Rinner S., Póczi K., Bakó B..

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Tatabányai VSE - Soproni VSE  17-2. (4-2, 4-0, 4-0, 5-0).

Csapatunk/góllövőink:
Heim V./Németh B. - Szili Á., Tátrai Á., Tóth Sz., Gátas Mátyás , Ágoston B., Gátas Miklós, Szabó O. ,Czigány Á. 2, Póczi K., Bakó B..

Edző: Fent Gergő László

"Tisztában voltunk azzal, hogy nagyon nehéz mérkőzéseket fogunk játszani egy kiváló csapat ellen. Sajnos számunkra értékelhetetlen mind a kettő. Ki lehet kapni egy jobb csapat ellen, de vereség és vereség között is van különbség. A mai napon egy totálisan szétesett csapat benyomását keltettük, holott ennél jóval többre vagyunk képesek. Kijózanító pofonokat kaptunk, ilyen még egyszer nem fordulhat elő! Nem méltó sem a klubhoz, sem a csapathoz, sem pedig az egyéni képességekhez! Ennél sokkal több kell..."