Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 14. forduló

2021. február 08.
Az Országos UP bajnokság 2. körének utolsó fordulóját rendeztük meg Győrben 2021. február 7-én.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - ASI DSE 4-9 (1-4, 0-1, 1-2, 2-2)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Sill A - Rinner S. 1, Mauczka I., Rápolthy M. 1, Erőss N., Kassai L., Szili B. 1, Kovács K. 1, Sámson M., Czibula M., Holpár R.

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"Csalódott vagyok és nem az eredmény miatt. Ezen a hétvégén sikerült megmutatnunk, hogy tudunk nagyon összeszedetten, a játékkal együtt élve játszani és képesek vagyunk a másik végletet is bemutatni, mikor robotként túléljük a meccset. Nagyon nem voltunk fejben ott. Ezt mutatja a 25/4-es lövési százalékunk is. Ennél azért többre vagyunk képesek!"

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - ASI DSE 12-7 (3-1, 2-2, 2-2, 5-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Erőss N., Szili Á. 2, Kovács K., Póczi K., Kassai L., Tóth Sz. 4, Gátas Mátyás, Ágoston B. 4, Gátas Miklós, Szabó O. 2, Bencsics Á., Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő László

"Remekül kezdtük a mérkőzést, korán három gólos előnyre tettünk szert, és mégis magunknak tettük szorossá. Védekezésben fegyelmezetlenek voltunk, a támadásokat pedig rendre siettettük és ezáltal rengeteg rossz passzt osztottunk ki a helyzetben levő játékosoknak. Ebből folyamatosan kaptuk a lefordulásokat, amiket nagy százalékban gólokra váltott ellenfelünk. Sokkal jobban oda kell figyelni, mert ezek a dolgok nem férnek bele, ha a közeljövőben mérkőzéseket szeretnénk nyerni. Sokkal magabiztosabban és keményebben kell játszani! Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez!"