Vissza a Hírfolyamra

Gyerek III/IVes forduló

2022. március 02.
Szombaton, február 26-án megrendezésre került a következő Gyerek III-as és vasárnap,február 27-én a Gyermek IV-es forduló. Gyerek III-as csapatunk Sopronban, Gyermek IV-es pedig Ajkán ugrott a medencébe. Összesen 9 pontot szereztek a gyerekek a megszerezhető 12ből!  💪🏻💪🏻💪🏻

Eredmények: 

Gyerek III:

✅Sportliget S.E. - SOPRONI VSE 0:15 (0:10;0:5;……..) 

❌Tatabánya VSE - SOPRONI VSE 10:8 (2:2;3:2;3:2;2:2)

Csapat: Gilicze K./Sövényházi P (kapusok), Kovács B (5,4), Aranyos K (2,2), Kardos B (2),  Kucselata L (1), Fiedler L, Szuja I (1), Markó K(0,2), Domsi F (2), Barta Á (1), Deák T, Káplár B, Káplár M (1)  

Edzők:
🤽‍♂️Resiak Piotr
🤽‍♂️Berényi Péter
🤽‍♂️Matyuga-Kovács Rita

Resiak Piotr Edző:
Azzal kezdeném hogy gratulálok a csapatomnak az eredményhez. Sportliget ellen gyorsan átvettük a mérkőzés irányítását és így az is tudott játszani,aki eddig kevesebb lehetőséget kapott. Tatabánya - ettől a csapattól az első körben nagy vereséget szenvedtünk- viszont most sikerült egy nagyon jó,szoros mérkőzést játszanunk velük. Szerintem egész mérkőzésen jól játszottunk, de nagyon sok hibával és sok kihagyott helyzettel kezdtük a mérkőzést,ami sajnos nem fért bele. Nagyon örülök viszont annak,hogy motiváltan érkeztünk az uszodába és győzni akarással, végig küzdve és egymásért harcolva,igazi csapatként játszottuk le a mérkőzéseket,ahol mindenki végig a megbeszélt taktika szerint játszott. Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon jó mérkőzések voltak! Gratulálok a csapatomnak! Hajrá Sopron! 

Gyermek IV:

✅DFVE Leány - SOPRONI VSE 6:8 (2:0;2:4;1:2;1:2)

✅DFVE Fiú - SOPRONI VSE 2:8 (0:5;1:1;1:1;0:1)

Csapat: Talabér M (kapus), Józsa A, Szabados Á (0,1), Kardos B (5,3), Barta Á (2,1), Horváth O, Grubits L, Káplár B (1), Domsi F (0,2), Káplár M, Maróti M(0,1)

Edzők: 
🤽‍♂️Resiak Piotr
🤽‍♂️Berényi Péter
🤽‍♂️Matyuga-Kovács Rita

Resiak Piotr edző: 

Ajkán a dunaújvárosiak két csapata ellen ugrottunk vízbe.A lányok ellen utoljára nyáron, a Magyar Felkészülési Kupán tudtunk játszani, akkor jobbak voltak a csajok. Nagyon örülök, hogy látni a fejlődést a srácokon. Elsősorban nem is az eredmény miatt hanem,hogy végre van egy csapat, ahol a srácok egymásért küzdenek. Rosszul kezdtük a mérkőzést, aludtunk a vízben, de szerencsére örülök,hogy második negyed elején kezdtünk el úgy játszani,ahogyan tudunk és meg is nyertük a mérkőzést. Második mérkőzésen mindenkinek nagyon sok játéklehetőség jutott és a játékosaim, akik a Baby bajnokságban is szerepelnek még, tudtak sokat játszani és minél többet tanulni az idősebbek korosztályában. Gratulálok!

Hajrá Sopron!💙