Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 rájátszás - 8. forduló

2022. április 04.
Balatonfűzfőn rendezték meg az Országos UP bajnokság A2-es rájátszásának 8. fordulóját.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Balaton VK - Soproni VSE 6-10 (1-5, 3-1, 0-2, 2-2)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Sill A. - Rinner S. 2, Mauczka I., Holpár R. 1, Lakatos M., Szili B., Jámbor S. 2, Kovács K. 5, Sámson M., Czibula M., Móricz K., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Ezen a hétvégén ezt a meccset játszottuk a legösszeszedettebben. Nagyon fegyelmezetten kezdtünk, jól működött a védekezésünk. Aztán megint jött a "második negyed"..., ami főleg a támadások siettetésében, pontatlan befejezésében nyilvánult meg, de szerencsére össze tudtuk szedni magunkat, így az előnyünket sikerült megtartanunk a végéig. Gratulálok a Csapatnak!"

Országos Serdülő bajnokság:
Balaton VK - Soproni VSE  14-18 (7-5, 3-2, 1-4, 3-7)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Mauczka I. 3, Szili Á. 7, Bakó B., Lakatos M., Tóth Sz. 3, Czibula M., Szili B., Gátas Miklós 3, Gátas Mátyás, Tátrai Á. 2

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Balaton VK - Soproni VSE 7-10 (1-2, 1-4, 3-2, 2-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Rinner S. 2, Szili Á. 1, Bakó B.1, Holpár R., Tóth Sz. 3, Jámbor S., Ágoston B., Gátas Miklós 1, Gátas Mátyás, Kovács K. 2, Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő László

"A serdülő mérkőzésen valami nagyon félrement az első negyedben. Belementünk egy adok-kapok helyzetbe és kicsit kezdett átfordulni egy kézilabda mérkőzésbe a gólok számát tekintve. A másodikra feljavultunk védekezésben, de még mindig hiányérzetünk lehetett, mentünk az eredmény után. A második félidőben sikerült megfordítanunk a mérkőzést és meg is nyertük a végén, de nem volt egyszerű, jobban kell kontrollálni a saját játékunkat. Az ifjúsági mérkőzésen szinte ugyanazzal a csapattal álltunk fel a hiányzók távolléte miatt, ugyanakkor kiválóan pótolták őket a fiatal játékosok. Itt sokkal jobban érvényesült az akaratunk, a kezdeti fáradtságból sikerült felpörögni és végig vezetve megnyernünk a meccset. Gratulálok a Csapatnak!"