Vissza a Hírfolyamra

Rövidzárlat után

2019. május 12.
2019. május 12-én ismét a győri Aqua SK uszodában rendeztük meg az Országos UP bajnokság soron következő, egyben utolsó előtti fordulóját, amit a Honvéd UVK SE II gyerek és serdülő csapata ellen játszottunk.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
HUVK SE II. - Soproni VSE 12-9 (5-0, 3-1, 2-4, 2-4)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Gátas Mátyás, Jámbor B. (1), Horváth G., Berényi B., Tóth Sz., Horváth M., Ágoston B. (3), Kertész B. (3), Szabó O. (2), Bencsics Á.

Országos Serdülő bajnokság:
HUVK SE II. - Soproni VSE 13-6 (3-1, 3-2, 5-0, 2-3)
Csapatunk/góllövőink:
Gyülvészi L. - Horváth G., Gátas F. (1), Jámbor B., Vagdalt B., Berényi B. (1), Tóth Sz., Horváth M. (2), Ágoston B., Kertész B. (1), Szabó O. (1), Bencsics Á.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
"A gyermek csapat párharcában itt is 1-1 volt az állás. Szerettük volna ismét megszorongatni őket, megmutatni, hogy ismét képesek vagyunk a győzelemre. Sajnos a meccs elején egy hatalmas rövidzárlattal kezdtünk. Ránk nem jellemző módon belealudtunk a kezdésbe. Ehhez társult pár fegyelmezetlenség és máris 8-0 volt oda. Innen már nehéz volt visszakapaszkodni. Ennek ellenére pozitív, hogy megpróbáltuk és végül sikerült lefaragnunk tetemes hátrányunkat.
A serdülő meccsen a célunk az volt, hogy minél kevesebb gólt kapjunk. A vártnál jobban sikerült tartanunk magunkat. Leszámítva a 3. negyedet, ellenük ma játszottunk a legjobban.
Egy fordulónk van még vissza ebben a bajnokságban. Gyerünk srácok!"