Vissza a Hírfolyamra

Érden játszott serdülő és gyermek csapatunk

2018. október 15.
2018. október 14-én az Országos Serdülő és Gyermek bajnokság 3. fordulóját rendezték meg országszerte. Egyesületünk soron következő ellenfele a Százhalombattai VSE volt.

Eredmények:

Országos Gyermek bajnokság:

Százhalombattai VSE - Soproni VSE 8-15 (3-4, 1-2, 2-5, 2-4)

Csapatunk/Góllövőink:
Heim V - Gátas M, Szili Á, Jámbor B, Bencsics Á, Berényi B (2), Tóth Sz, Horváth M (1), Ágoston B (2), Kertész B (6), Szabó O (4)


Országos Serdülő bajnokság:

Százhalombattai VSE - Soproni VSE 10-9 (3-1, 2-4, 3-2, 2-2)

Csapatunk/Góllövőink:
Gyülvészi L - Gátas F (4), Jámbor B, Vagdalt B, Berényi B, Tóth Sz, Horváth M (1), Ágoston B (1), Kertész B (1), Szabó O (1), Szőke P (1), Fejes V, Heim V

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Visszás érzések kavarognak bennem a két meccset illetően. Az első, gyermek meccset sikerült határozottan jól kezdenünk, ahogy megbeszéltük, el is mentünk 4-1-re. Aztán elkezdtünk elöl kapkodni, hátul meg sorra szedtük össze a hibákat. Szerencsére a meccs második felére a védekezésünk helyre állt, így megérdemelten nyertünk. A serdülő meccsen sajnos nem sikerült jól a kezdés. Maradt a kapkodó játék, a helyzeteinket sorra kihagytuk, buta, felesleges kiállításokat csináltunk. Ebből következett, hogy végig futottunk az eredmény után. Sajnos a végére el is fáradtunk, így már nem tudtunk kiegyenlíteni sem. Kár érte..."