Vissza a Hírfolyamra

Fényes utak kezdetén - III. Újévi Kupa

2018. január 22.
2018. január 20-án Sopron városában megrendeztük a III. Újévi Kupát, melyre Győr és Kanizsa csapatai érkeztek meg. A Kupa jelen állapot szerint a felkészülésünket szolgálta ebben a korcsoportban. Az első számú feladat a mérkőzéseken mutatott harciasság és az állóképesség felmérése volt számunkra.

A Soproni csapat mérkőzéseinek eredményei:

Soproni VSE - Győri VSE
5 - 9 (0-1; 1-4; 1-3; 3-1)

Játékosok:
Lakatos M, Szili B, Kovács K, Polgár K (1), Fiedler B (1), Stummer M, Kassai L, Mauczka I, Erőss N (1), Jámbor S (1), Czibula M, Németh B (1), Tóth Á.


Soproni VSE - Kanizsa II.
14 - 8 (4-1; 3-2; 2-3; 5-2)

Játékosok:
Tóth Á, Szili B (1), Kovács K (1), Polgár K (4), Fiedler B (4), Böröndi B, Kassai L (3), Rinner S, Szántó Z, Jámbor S (1), Czibula M, Németh B, Bakó B.


Soproni VSE - Kanizsa I.
7 - 3 (3-0; 1-1; 1-0; 2-2)

Játékosok:
Lakatos M, Erőss N (1), Kovács K, Polgár K (1), Fiedler B (4), Böröndi B, Kassai L (1), Rinner S, Szántó Z, Jámbor S, Stummer M, Németh B, Mauczka I, Tóth Á.


Edzői értékelés:

"Nagy örömmel töltött el, hogy a játékosok erőnlétileg bírták a 3 mérkőzéses terhelést.
A védekezés volt a legfontosabb a csapatunk számára, amelyből a játékosok nagy része 
pontosan és alázatosan vették ki a részét. A csapat érdeme ez az ezüstérem. Külön szeretném kiemelni a kapusaink (Lakatos Mátyás és Tóth Áron) teljesítményét akik mindketten megérdemelték volna a "Torna Legjobb Kapusa" címet. Ezen a napon Áron kapta ezt a díjat. A kapusok teljesítményéhez szervesen tartozik a védelem munkássága is. Az alázatos védekezésért és harcosságukért és a mérkőzésen mutatott jó védekezésükért szeretném ha itt állna Kassai Levente, Polgár Koppány, Szántó Zalán, Jámbor Soma, Czibula Milán, Németh Balázs, Rinner Sebestyén és Kovács Krisztián neve.  
Az őszi szezonban a csapat átlagosan 11 gólt kapott meccsenként, a kupán bemutatott  7 gólos meccsenkénti átlag mindenképpen a fejlődést mutatja. Ez egy szép visszacsatolás,
hogy a munkánk jó irányba tart, ezt a lendületet kell még átmenteni a fiúknak a következő 4 hétre az edzésekre, hogy ezt az átlagot még lejjebb szorítsuk.
Gratulálok az Ezüstéremhez!
Szép volt fiúk!
Hajrá SOPRON!"