Vissza a Hírfolyamra

DVL. Gyermek B.

2018. február 09. Szombaton a 2005-ös Gyermek B csapatunk a Dunántúli Vízilabda Ligában, Balatonfűzfőn kezdte meg az első fordulót a felsőházi rájátszásban.

Eredmények: 

Soproni VSE. - Sportliget S.E. - 6-8 (1-3, 1-1, 3-1, 1-3)

Tátrai - Szili 1, Berényi 2, Tóth 1, Bencsics, Horváth 2, Gátas Miklós, Csere: Supka - Kovács, Hruby, Póczi, Gátas Mátyás, Fekete. 
Edző: Fent Gergő

Balaton Vízilabda Klub - Soproni VSE. - 11-3 (2-0, 4-0, 5-0, 0-3)

Tátrai - Szili, Berényi, Tóth 2, Bencsics 1, Horváth, Gátas Miklós, Csere: Supka - Kovács, Hruby, Póczi, Gátas Mátyás, Fekete. 
Edző: Fent Gergő

Fent Gergő, a csapat edzőjének értékelése:

"Sajnos nem tudtuk megvalósítani a mi elképzeléseinket. Nem küzdöttünk úgy, ahogyan az elvárható lenne. Túl kényelmesen kezdtünk az első meccsen és ez hamar megbosszulta magát. Egy negyednyi vízilabda nagyon kevés ezen a szinten is. Rengeteg hibát vétettünk, mentálisan sokat kivett belőlünk az eredmény utáni futás. A második meccsen még bennünk volt az első mérkőzés, plusz egy kisebb fáradtság. Azonban nem reális az eredmény...Ha mindenki ugyanannyit járna edzésre, beleértve a szárazföldit is, és rendesen dolgoznának, sokkal jobb eredményre lenne képes a csapat. De úgy néz ki, sokaknak más fontosabb..."