Vissza a Hírfolyamra

Országos utánpótlás bajnokság - 12. forduló

2021. január 31.
Az Országos UP bajnokság 12. fordulóját Balatonfűzfőn rendezték meg 2021. január 31-én.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Balaton VK - Soproni VSE 15-7 (3-1, 5-2, 2-3, 5-1)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á - Rinner S., Mauczka I., Rápolthy M., Fiedler B. 4, Kassai L., Szili B., Jámbor S. 2, Kovács K. 1, Czibula M., Holpár R.

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"Fizikálisan nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl. Védekezésben javulnunk kell még, és a támadásink befejezését is pontosítanunk kell. Meg kell tanulnunk, hogy minden egyes passznak, lövésnek és elsősorban a védekezésnek nagy jelentősége van a meccs végén. Több jó teljesítmény is volt. A vereség ellenére mentalitásban mindenképp előreléptünk. Büszke vagyok a csapatomra, bátran játszottunk. Csak így tovább!!!!"

Országos Serdülő bajnokság:
Balaton VK - Soproni VSE 15-7 (3-1, 6-2, 5-0, 1-4)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Fiedler B., Szili Á., Kovács K., Jámbor S. 1, Bakó B., Kassai L., Gátas Mátyás, Ágoston B. 1, Gátas Miklós 2, Szabó O. 3, Bencsics Á., Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő László

"Sajnos védekezésben nem voltunk elég kemények az első kettő negyedben, a harmadikban pedig már nagyon görcsösen játszottunk, emiatt nőtt a hátrányunk és nem csökkent. Kemény mérkőzés volt, de sokkal inkább mentálisan volt megterhelő, mint fizikálisan. Ennek ellenére mindvégig higgadtak maradtunk, ezen a meccsen nem jött ki a lépés. Büszkék lehetünk magunkra az eredmény ellenére is. Sok fiatal kapott lehetőséget és éltek is vele, jól teljesített mindenki. Gratulálok a Csapatnak!"