Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek I. bajnokság - hidegzuhany Tatabányán

2021. november 14.
2021. november 13-án Tatabányán rendezték meg a DVL Gyermek I bajnokság 3. fordulóját.

Ezen a fordulón ismét szembe került a két csapatunk, de emellett játszhattunk a Tatabányai VSE, illetve a Győri VSE csapataival is.

Az A csapatunk a hazai csapat ellen kezdte a fordulót. Készültünk erre a mérkőzésre, hisz az előző fordulón meglepően jól tudtuk tartani magunkat a nálunk jóval lendületesebb vízilabdát játszó csapattal szembe. Készültünk, mert szerettük volna az előző teljesítményünket megismételni. Sajnos ez nem sikerült. Álló vízilabdával nem lehet meccset nyerni. Nagyon dekoncentráltan játszottunk, rengeteg eladott labdánk volt. Védekezés közben mindent megettünk, a támadásaink elképzelés nélküliek voltak, passzaink, lövéseink pontatlanok.... Szóval, amit lehet, azt ma elrontottunk. Bízom benne, hogy ez egy hullámvölgy és hamar túl leszünk rajta!

B csapatunk a Győri VSE ellen ugrott vízbe. Játékukon látszik, hogy már kicsit magabiztosabbak kezdenek lenni. Sikerült 2 gólt lőniük (Balogh A., Búzási A.), amihez gratulálok! Remélem a lelkesedés töretlen marad. Edzeni kell tovább...

Gratulálunk mindkét csapatunknak!