Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 rájátszás - 5. forduló

2022. február 27.
Átugrottunk az ország keleti felébe - Nyíregyházára - az Országos UP bajnokság A2-es rájátszásának 5. fordulójára.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
AQUA SE Nyíregyháza - Soproni VSE 9-4 (3-0, 2-0, 2-0, 2-4)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Sill A. - Rinner S. 1, Mauczka I., Holpár R., Lakatos M. 2, Szili B., Jámbor S., Kovács K., Sámson M., Czibula M., Móricz K., Rápolthy M. 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Ezen a meccsen valami átok ült rajtunk. Rengeteg helyzetünk volt, de a befejezések rendre pontatlanok voltak. Ellenfelünk kapusát naggyá tettük. A védekezésünkbe is becsúsztak buta hibák. Sokat elmond a mérkőzésről, hogy az első gólunkat a IV. negyed elején sikerült csak lőnünk. A lendülettel és az akarattal nem volt baj, küzdöttünk és sok szép megoldásunk is volt, de a befejezések.... Tanulnunk kell ebből is! Nem elkeseredni, hanem ebből erőt merítve építkezni tovább!"

Országos Serdülő bajnokság:
AQUA SE Nyíregyháza - Soproni VSE  7-21 (0-8, 1-3, 4-4, 2-6)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 7, Bakó B. 3, Tóth Sz. 2, Gátas Miklós 2, Gátas Mátyás 4, Tátrai Á. Csere: Póczi K. 1, Lakatos M., Holpár R. 2, Czibula M. 

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
AQUA SE Nyíregyháza - Soproni VSE 4-17 (0-5, 0-3, 2-5, 2-4)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á. 4, Bakó B., Tóth Sz. 5, Gátas Miklós 2, Czigány Á. 3, Tátrai Á. 2, Csere: Rinner S., Póczi K., Jámbor S., Kovács K. 1, Gátas Mátyás.

Edző: Fent Gergő László

"Mind a kettő mérkőzés hasonlóan alakult. A kiváló védekezésnek és a gyors gólokkal befejezett támadásoknak köszönhetően hamar a javunkra fordítottuk a meccsek végkimenetelét. A Csapat nagyon összetartóan és koncentráltan játszott egész idő alatt és a jó egyéni teljesítmények is hozzájárultak a kettős sikerhez. A múlt heti csalódottságból erőt merítve, a kettő magabiztos győzelemnek köszönhetően önbizalommal telve várjuk a folytatást. Gratulálok a Csapatnak!"