Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek III bajnokság - Győri kezdés

2020. február 15.
2020. február 15-én elkezdődött a DVL Gyermek III bajnokság rájátszása is. Csapatunk az alapszakaszt követően kvalifikációt játszott és így került a felsőházba. Az első fordulón Győrben a Fehérvár VSE és a PSN Zrt. II csapataival kerültünk szembe.

Eredmények:
Fehérvár VSE - Soproni VSE 7-5 (2-0, 2-3, 2-1, 1-1)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á, Sill A - Rinner S, Mauczka I, Rápolthy M, Fiedler B (2), Szili B, Jámbor S, Kovács K (3), Czibula M, Böröndi B

Soproni VSE - PSN Zrt. II 11-8 (2-3, 1-2, 3-2, 5-1)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á, Sill A - Rinner S, Mauczka I, Rápolthy M, Fiedler B (5), Szili B, Jámbor S (6), Kovács K, Czibula M, Böröndi B

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Az első meccsen az ellenfél ránk kényszerítette az akaratát, a sok keresztbemozgásával vert meg minket. Pedig pozitívként értékelhetjük, hogy végig szorosan tudtuk tartani az eredményt. Csak ha egy picit jobban odafigyelünk és fegyelmezettebbek vagyunk...., de tudjuk olyan nincs, hogy ha...
A második meccs egy újabb mélyrepülés volt, hasonlóan az egy héttel ezelőtti második meccsünkhöz. Szó szerint küzdöttünk, hogy mi ellen, azt nem tudom. Ha tudunk egy 5-1-es 4. negyedet produkálni, akkor kérdezném, hogy előtte mit csináltunk? Az eredmény tekintetében, igen nyertünk, amihez gratulálok, hisz mondják, hogy a győzelmet nem kell magyarázni. Ezen azért el kell gondolkodnunk és fel kell ráznunk magunkat, hisz nagyon jó, kemény meccsek várnak még ránk!"