Vissza a Hírfolyamra

Országos Gyermek-Serdülő 5. Forduló

2019. november 19. Vasárnap a Százhalombatta korosztályos csapataival mérkőztek meg egyesületünk fiataljai. 

Eredmények:

Gyermek:

Százhalombattai VSE. - Soproni VSE.: 11-15. (3-3, 2-4, 3-4, 3-4).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/55886

Soproni VSE.: Hruby - Szili 1, Tóth 4, Horváth, Gátas Miklós 5, Gátas Mátyás 2, Bencsics 1. Csere: Erőss, Polgár 1, Póczi 1, (Kassai), Bakó. 

Edző: Fent Gergő


Serdülő:

Százhalombattai VSE. - Soproni VSE.: 15-7. (4-2, 3-2, 5-2, 3-1).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/55856

Soproni VSE.: Heim - Tóth Gergő, Vagdalt, Tóth Szilárd 1, Ágoston 2, Gátas Miklós, Szabó 2. Csere: Szili 2, Polgár, (Kassai), Horváth, Bencsics, Gátas Mátyás, Hruby.

Edző: Fent Gergő


“Megvan az első győzelem az idei szezonban. Remélhetőleg mostmár lekerült a teher a játékosok válláról, és az elkövetkezendő mérkőzéseken sokkal felszabadultabban tudnak teljesíteni. Sikerült megtartanunk az előnyünket, pedig volt egy hullámvölgy a mérkőzés során. Apró hibák voltak, ami természetesen mindig előfordul, ha teszik a dolgukat. Ez nem von le semmit sem az érdemükből. A serdülő meccsen jól tartottuk magunkat, de rengeteg akció gólt kaptunk a gyenge védekezés és az egyéni hibák miatt. El is fáradtunk, főleg a gyerek játékosok akiknek a negyedik meccse volt ez a hétvége során. (Ebből a későbbiek során rengeteget profitálhatnak.) Természetesen ez nem az, és nem is lehet kifogás. A mai napon jobb volt az ellenfelünk, fejet kellett hajtanunk, ugyanakkor emelt fővel távozhattunk. Februárban folytatódik az országos bajnokság, bőven lesz idő dolgozni a jobb teljesítmény érdekében. Gratulálok a Csapatnak, büszkék lehetünk rájuk! Hajrá Sopron!”