Vissza a Hírfolyamra

Erősen, mint Bud bácsi

2018. április 02. 2018 március 26-28. Kecskemét - Mezőtúr

Az elmúlt napokban a 2006 és fiatalabb (Gyermek 'C') csapatunk magja egy kisebb országjáró túrán vett részt.
A pozitív visszacsatolások más edzők, vezetők bátorító tanácsai, meglepett pozitív nyilatkozatai kell, hogy vigyenek minket előre.
A "MAG" ismét erőn felül teljesített, de ez már szinte elvárás tőlük. A Csapatkapitány (Kassai Levente) betegen végigszenvedve minden estét és utazást, állt (feküdt, taposott,úszott) a csapat élén, amiért külön köszönetet mondok neki, s a MAG-ot nem elfeledve emelem ki akarását.
A sokat emlegetett MAG olyan dolgokat hajtott végre, ami most még az újdonság erejével hat. DE mindenkinek fel kell nőnie a feladathoz. Tudom, hogy jelenleg fizikális hátrányban vagyunk, de előttünk áll egy nyári alapozás. Aki alázatosan végigcsinálja, egyértelműen fejlődni fog. Ezért nem szabad belesüppednünk a részsikerek adta zsongásba. Azért dolgozunk, hogy jövőre magasabb osztályban / osztályokban érjünk el eredményeket. Ha a CSAPAT augusztus végéig alázatosan végigcsinálja az edzőik által közösen kiírt programot, jövőre olyan sikereket érhetnek el, amik az egyesület életében egyedülállóak. A munkánk azért folyik, hogy ez ne sokáig maradjon így. Köszönöm a befektetett plusz munkát Rita néninek. Együtt haladjunk tovább az úton. A 3 nap alatti 7 mérkőzésből egyet sem veszítettünk.

Hajrá Gyerkőcök!
Hajrá Sopron!