Vissza a Hírfolyamra

Non-stop vízilabda

2019. április 08.
Vácon rendezték meg a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek I. bajnokság felsőházi rájátszásának 3. fordulóját 2019. április 6-án. Csapatunk először a házigazdával, majd a Balaton VK együttesével mérte össze erejét. Másnap 2019. április 7-én Győrbe utaztunk az Országos Gyermek-Serdülő bajnokság 16. fordulójára, ahol az Aquaworm Waterpolo Göd volt az ellenfelünk.

Eredményeink:
DVL Gyermek I. bajnokság:
Váci VSE - Soproni VSE 2-8 (1-1, 0-1, 1-2, 0-4)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V. - Jámbor B. (3), Berényi B. (1), Tóth Sz., Horváth M. (1), Ágoston B. (1), Kertész B. (1), Szabó O. (1), Tátrai Á., Hruby M.

Soproni VSE - Balaton VK 15-5 (3-0, 4-0, 3-4, 5-1)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V. - Jámbor B. (1), Berényi B. (5), Tóth Sz. (1), Horváth M. (1), Ágoston B. (1), Kertész B. (2), Szabó O. (4), Tátrai Á., Hruby M.

Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - Aquaworm Waterpolo Göd 15-0 (3-0, 2-0, 5-0, 5-0)
Csapatunk/gólszerzőink:
Hruby M. - Gátas Miklós, Gátas Mátyás, Jámbor B. (1), Tóth Sz. (6), Horváth M. (6), Ágoston B., Szabó O. (2)

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - Aquaworm Waterpolo Göd 9-10 (2-1, 2-2, 2-3, 3-4)
Csapatunk/gólszerzőink:
Gyülvészi L. - Tóth G., Vagdalt B. (2), Berényi B. (3), Horváth G., Bencsics Á., Kertész B. (4), Szőke P., Tátrai Á.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
"Nehéz helyzetben vártuk ezt a hétvégét, hisz az uszodaváltás miatt nem tudtunk edzeni a héten. Ez mindkét nap meglátszott a játékunkon.
Szombaton az első meccsünk elején számtalan helyzetünk landolt a kapufán. Aztán sikerült összeszednünk magunkat, így meglett a győzelem. A Balaton VK megfogyatkozott csapata elleni meccsre a megbeszélt taktikát hullámzóan tudtuk csak betartani. Ismételten felléptek fegyelmezetlenségek, amik meg is bosszulták magukat.
Másnap a hazai rendezésű országos bajnoki fordulón a 4 meccses szabály miatt egyik meccsre sem tudtunk teljes sorral kiállni. Meg is látszott a játékképen. Az első meccs nehezen indult, de a jó védekezés miatt egy idő után a lefordulások meghozták az eredményt. A második meccsen pont a jó védekezés hiányzott a leginkább. Van, mikor semmi sem sikerül. A túlzott akarás még nagyobb hibákra késztet minket.
"Nehéz korszakon" megyünk keresztül, amin közös erővel túl kell lépnünk minél hamarabb, hogy az előttünk álló akadályokon pozitívan tudjunk tovább lépni. Talán jókor jött ez a pofon!"