Vissza a Hírfolyamra

Férfi OB II. Második forduló - Fontos győzelmek a hétvégén.

2019. október 07. Szombaton Győrben rendezték meg a soron következő második fordulót a Férfi OB II.-es felnőtt bajnokságban. Egyesületünk a házigazda Győr és a Székesfehérvár csapatai ellen játszott.

Eredmények: 

Győri VSE.-Soproni VSE.: 4-15. ( 1-3, 0-3, 1-4, 2-5).
Jegyzőkönyv:http://www.waterpolo.hu/meccs/57758

Soproni VSE.: Gyülvészi - Radics 2, Berényi 2, Úr, Doma 2, Horváth, Kurucz 8. Csere: Szabó, Vagdalt, Nagy, Foki 1, Fent. 

Edző: Fent Gergő


Soproni VSE.-Fehérvár VSE.: 13-12. (2-5, 5-3, 3-2, 3-2).
Jegyzőkönyv:http://www.waterpolo.hu/meccs/57755

Soproni VSE.: Gyülvészi - Radics 1, Berényi 1, Úr 4, Doma 2, Horváth, Kurucz 5. Csere: Szabó, Vagdalt, Nagy, Foki, Fent. 

Edző: Fent Gergő


“Kettő remek mérkőzést játszottunk. Az elsőn nehezen indultunk be, kicsit álmosan kezdtünk, támadásban türelmetlenek voltunk, viszont a védekezés remekül működött. A második negyedtől sokkal kiegyensúlyozottabban teljesítettük, ennek köszönhető a kevés kapott és a sok lőtt gólok száma. A második mérkőzésen ismételten nem úgy kezdtünk, ahogyan az elvárható lenne. Támadásban pontatlanok voltunk az utolsó passzoknál és a befejezéseknél, a védekezési hibáinkat könyörtelenül  kihasználta ellenfelünk. Szerencsére a második negyedben megráztuk magunkat és megfordítottuk a mérkőzés állását. Az utolsó negyedre döntetlennel fordultunk, de óriási küzdésről tettünk tanúbizonyságot és ha nehezen is, de megnyertük a mérkőzést. Saját magunk számára tettük nehézzé, de kellenek az ilyen fordulatos, mind mentálisan és fizikálisan megterhelő meccsek, mert ebből a jövőre nézve csakis profitálhatunk. Megmutattuk, hogy együtt van a csapat és képesek vagyunk a közös céljainkért harcolni. Gratulálok a Csapatnak! Hajrá Sopron!”