Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek IV - 3. forduló rájátszás

2021. április 13.

Vasárnap rendezték meg a DVL Gyermek IV. bajnokság harmadik rájátszási fordulóját Dunaújvárosban, ahol a Fehérvári és az Ajkai csapat ellen játszott Gyerek IV-es csapatunk. 


Nagyon sajnáljuk, hogy a Cápák (Ajka) nem tudtak részt venni a fordulón, így játék nélkül nyertünk 5:0-ra. 


Második mérkőzésen a Fehérvár VSE csapta ellen ugrottunk vízbe. Eredmény: 


Soproni VSE - Fehérvár VSE 7:4 (0-1; 2-0; 2-0; 3-3)


Soproni VSE: 


Gilicze K. (Kapus), Kovács B 4, Aranyos K 2, Kucselata L, Fiedler L 1, Domsi F, Tóth-Márkus A, Markó K, Deák T, Sövényházi P, Káplár Máté, Káplár Balázs, Városi M, Kovács R, Szuja I. 


Edző: Resiak Piotr 

Segédedző: Berényi Péter


Először is nagyon nagyon gratulálok az egész csapatnak. Utolsó fordulón sajnos vereséget szenvedtünk fehérváriak ellen. Csapatom nagyon keményen edzett, hogy megnyerje a következő mérkőzést. 

Nehéz munka után jöttek is az eredmények.  Első negyedben, ugyanúgy mint legutóbb, nem tudtuk eltalálni a kaput... de a mérkőzés folyamán szépen összeszedtük magunkat és végre sikerült gólokat lőni. Nagyon örülök, mert a védekezésünk újra nagyon jól működött és megmutattuk, hogy ilyen játékkal meglehet nyerni egy mérkőzést. 

A vasárnapi  mérkőzést, ha egy szóval kéne jellemeznem az a CSAPATMUNKA! Mindenki beletette a maga részét a mérkőzés egésze alatt, a hiányzókért, magáért, a csapatért!


Gratulálok mindenkinek a megszerzett 6 ponthoz! Építkezünk tovább, hajrá Sopron!”