Vissza a Hírfolyamra

Magabiztos győzelem Varsóban

2019. július 01.
2019. június 27-e és 29-e között rendezték meg Varsóban a Warszawa Cup 2019 elnevezésű Nemzetközi Vízilabda Kupát a 2004-ben és később születettek részére, ahol 6 csapat mérte össze tudását.
A szervező UKS "Syrena" Pałac Młodzieży Warszawa Waterpolo és Egyesületünk között régi ismeretség van, hisz már többször vettünk részt közösen kupákon, akár itthon, akár Varsóban. A tavalyi évhez hasonlóan ismét nagyon jó hangulatban telt ez a hét. Megint nem csak a vízilabdáról szólt a kint töltött idő, bár természetesen a kupáé volt a főszerep.

A kupa végeredménye:

1. Soproni VSE
2. Elaktrany (litván)
3. ŁSTW Łodz (lengyel)
4. Pałac Młodzieży II (lengyel)
5. Alytus (litván)
6. Pałac Młodzieży I (lengyel)

Csapatunk tagjai:
Heim Vazul, Gátas Miklós, Gátas Mátyás, Jámbor Bendegúz, Berényi Barna, Tóth Szilárd, Horváth Milán, Ágoston Bendegúz, Kertész Bence, Szabó Olivér, Bencsics Ádám, Tátrai Ákos, Hruby Márton

Külön gratulálunk Jámbor Bendegúznak, aki a Kupa MVP-je lett és Szabó Olivérnek, aki a soproni csapat legjobbjának járó különdíjat vehette át.
A díjakat a Varsói Magyar Nagykövetség nagykövete Kovács Orsolya adta át.

A kupa alatt sikerült megmutatnunk milyen sokszínűen tudjuk játszani a vízilabdát, ismét megmutatkozott Csapatunk ereje, ahogy egymásért tudunk küzdeni.
Ez a kupa volt ennek a csapatnak az utolsó fellépése együtt. Szép lezárása volt ennek az évadnak, hisz 3szor is fürödhettünk... De nem csak az évadnak, hanem az elmúlt kb 5-6 évnek is. Remélem a lendület és kitartás megmarad mindenkiben és még sok szép élményben lesz részetek!
Köszönöm!