Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 8-9. forduló - dupla hétvége

2021. november 29.
Dupláztunk a hétvégén. 2021. november 27-én pótoltuk Nagykanizsán a minket érintő elmaradt 8. fordulót az Országos UP A2-es nyugati csoportjában, majd másnap hazai pályán rendezhettük meg az alapszakasz utolsó 9. fordulóját, ahol a Fehérvár VSE korosztályos csapataival játszhattunk.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Kanizsa VSE - Soproni VSE 6-10 (1-3, 3-3, 1-2, 1-2)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á - Rinner S., Mauczka I. 1, Holpár R. 2, Lakatos M., Szili B., Jámbor S. 4, Kovács K. 3, Czibula M., Móricz K.


Soproni VSE - Fehérvár VSE 2-10 (0-2, 2-3, 0-3, 0-2)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á - Rinner S. 1, Mauczka I., Holpár R., Lakatos M., Szili B., Jámbor S. 1, Kovács K., Czibula M., Móricz K.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A Kanizsa elleni meccsen nagy százalékban meg tudtuk valósítani, amit megbeszéltünk. A védekezésünk egész jól működött, a visszasegítések, blokkok rendben voltak. Visszaúszás közbeni helyezkedésből adódtak problémák, amire a jövőben jobban oda kell figyelnünk. Támadásban picit kapkodtunk, így jó néhány akciónk befejezéstelen maradt. Összességében egy jó lendületű mérkőzés volt, ahol végig fegyelmezetten játszottunk. Gratulálok a csapatnak!
A vasárnapi, itthoni fordulón sajnos már nem tudtuk ugyanazt a lendületet hozni. Igaz az ellenfelünk is más színvonalon játszott, ennek ellenére nincs ekkora különbség, mint amit az eredmény mutat. Támadásban igen passzívak voltunk, a saját játékunkat tördeltük, lassítottuk, ellenben kaptuk a gyors lefordulásokat pontos befejezésekkel. Sajnálom, de mint minden mérkőzésből, ebből is tanulni fogunk!"

Országos Serdülő bajnokság:
Kanizsa VSE - Soproni VSE 7-12  (3-5, 1-1, 2-3, 1-3)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Mauczka I., Szili Á. 4, Czibula M., Holpár R., Kassai L., Tóth Szi. 4, Szili B., Kovács K., Gátas Miklós 4., Gátas Mátyás, Tóth Á.. 


Soproni VSE - Fehérvár VSE 7-10 (1-2, 3-3, 1-3, 2-2)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Rinner S., Szili Á. 3, Mauczka I., Kassai L., Tóth Sz. 1, Jámbor S., Kovács K. 2, Gátas Miklós 1., Gátas Mátyás.

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Kanizsa VSE - Soproni VSE 9-17 (1-4, 4-4, 2-4, 2-5)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Rinner S., Szili Á. 4, Jámbor S., Kassai L., Tóth Sz. 7, Gátas Mátyás, Gátas Miklós 4, Szabó O., Czigány Á. 2.


Soproni VSE - Fehérvár VSE 9-15(1-4, 4-4, 1-5, 3-2)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Szili B., Szili Á. 3, Czibula M., Holpár R., Kassai L., Tóth Sz. 4, Gátas Mátyás, Gátas Miklós 1, Szabó O., Czigány Á. 1.

Edző: Fent Gergő László

"A szombati bepótolt mérkőzéseken összességében jól játszottunk, viszonylag kevés gólt kaptunk és kiválóan használtuk ki a helyzeteinket. Maximálisan elégedettek lehetünk a mutatott játékkal és az eredménnyel. Külön öröm, hogy a gyermek bajnokság játékosainak is lehetőséget tudtam biztosítani a játékra, amivel éltek is, a követkető meccseken is számítok rájuk."

"A vasárnapi mérkőzések nehezebbek voltak, a motivációval nem is volt probléma. Minden támadást lövéssel fejeztünk be és ami lényeges, hogy mind kidolgozott helyzet eredménye volt. Ami negatívum, hogy sokan fegyelmezetlenek voltak és ennek a csapat látta a kárát. Összességében elégedettek lehetünk a mutatott játékkal, az eredményen pedig lehet még mit javítani."