Vissza a Hírfolyamra

DVL Baby I. bajnokság 2. forduló

2019. október 28. Az október 27-i játéknapon csapatunk Balatonfűzfőre utazott a Baby I. bajnokság B csoportjának 2. fordulójára, ahol a Győri VSE és a TVSE csapatával mértük össze tudásunkat.

Győri VSE - Soproni VSE

Soproni VSE - TVSE

Soproni VSE: Sövényházi , Barta - Kovács B., Fiedler, Városi, Deák, Horváth O., Horváth K., Horváth Á., Kovács R., Kucseleta, Tóth-Márkus, Kardos

Edző: Muli Ádám

“ Az első meccsen két hasonló kvalitású csapat találkozott, a győriek az egy az egy elleni szituációk megnyerésére hegyezték ki játékukat, míg mi csapatként próbáltunk dominálni. A támadójátékunk működött, de a védekezésünk, főleg egy sikertelen támadás utáni visszarendeződésünk , hagyott némi kivetnivalót maga után. A Tatabánya ellen sikerült repülőrajtot venni, jól működtünk elöl és hátul is, de a meccs előrehaladtával elkezdtünk kiengedni fejben és egy kézben tartott meccset feleslegen megnehezítettünk saját magunknak, a mentális koncentrációnk pedig a meccs végére teljesen eltűnt. Olyan hibákat követtünk el, amiket már sokszor tisztáztunk és folyamatosan gyakorlunk, mégis újra és újra előjönnek. 
A két mérkőzés alapján az összkép mégis pozitív, szemmel láthatóan sokat fejlődtünk az előző fordulóhoz képest. A mostani hétvégén is sikerült újoncot avatnunk, úgyhogy elégedett lehetek a csapat teljesítményével. Gratulálok mindenkinek, fejlődünk tovább!”