Vissza a Hírfolyamra

Országos Utánpótlás Bajnonkság - 11. forduló

2021. január 18.
Győrben kezdtük meg a 2021-es évet az Országos UP bajnokság 11. fordulójával, ahol a Százhalombattai VSE csapatait fogadtuk.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - Százhalombattai VSE 24-11 (4-2, 7-2, 7-4, 6-3)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Sill A - Rinner S. 1, Mauczka I. 1, Szántó Z., Fiedler B. 7,Kassai L. 3, Szili B., Jámbor S. 7, Kovács K. 4, Sámson M., Czibula M. 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Nagyon örülök, hogy győzelemmel kezdtük a 2021-es évet! Külön öröm, hogy tavaly október közepe óta első alkalommal tudtunk teljes csapattal kiállni.
Két hét kemény edzésmunkával a hátunk mögött szálltunk vízbe, emiatt nem számítottam könnyű meccsre. Az elején ez látszódott is. Kellett az első negyed, hogy újra belerázódjunk a játékba. A védekezésünk egész jól működött, támadásainkban is voltak nagyon szép megoldások. A végére picit kiengedtünk, több egyéni fegyelmezetlenségből kaptunk ezért gólokat, de szerencsére ez most belefért. Szerencsére úgy alakult a mérkőzés, hogy mindenki tudott sokat játszani.
A következő forduló ennél sokkal nehezebb lesz a Balaton VK csapata ellen, sokat kell addig javulnunk, de szerintem fogunk is!"

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - Százhalombattai VSE 10-15 (1-2, 3-3, 4-6, 2-4)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Szili Á., Erőss N., Bakó B., Tóth Sz. 6, Gátas Mátyás, Ágoston B., Gátas Miklós 3, Szabó O. 1, Bencsics Á.

Edző: Fent Gergő László

“Egy szoros mérkőzésen maradtunk alul. Egyénileg és csapatszinten is remek teljesítményt nyújtottunk. A védekezésben kell még javulnunk, tisztában vagyunk a hiányosságokkal. Az eredmény ellenére is látszott a fejlődés, a január óta megkezdett kemény munka. Folytatjuk az alapozást, megtérül idővel a befektetett munka. Gratulálok a Csapatnak!”