Vissza a Hírfolyamra

"Alsóházi rangadó, a 2. kör"

2018. április 26. 2018. április 22-én Ajkán a 2oo6-os csapatunk találkozott a Velence és a Hélix utánpótlás egyesületével.

Velence Plusz C - Soproni VSE 5-4 (2-1; 0-0; 1-0; 2-3)
Játékosok / Gólszerzők: Tóth Áron, Kovács Krisztián Richárd, Erőss Norbert, Czibula Milán, Rinner Sebestyén (1), Sámson Márton, Németh Sára Virág, Polgár Koppány János (1), Kassai Levente (2), Kovács Roxána, Jámbor Soma, Németh Balázs Pál.

Soproni VSE - Hélix SE Komló 22-3 (9-0; 5-0; 6-0; 3-3)
Játékosok / Gólszerzők: Németh Balázs Pál, Kovács Krisztián Richárd (5), Erőss Norbert (1), Czibula Milán (4), Rinner Sebestyén (3), Sámson Márton (1), Németh Sára Virág (1), Polgár Koppány János (3), Kassai Levente (2), Kovács Roxána, Jámbor Soma (3), Tóth Áron.

Edző: ifj. Papp László

Értékelés:
"A Velence elleni mérkőzések ebben a szezonban kifejezetten jó erőfelmérők a csapatnak. Szurkolóként élvezhető, szórakoztató és izgalmas megoldásokat tartalmazó mérkőzéseket játszunk. Edzőként persze az ilyen mérkőzéseken számtalan infarktust hord ki lábon a medence szélen az ember. A mérkőzésen a pontos védekezést helyeztük előtérbe, sajnos a büntetőinket nem lőttük be, így a harmadik negyedtől változtatni kényszerültünk. Sok ügyes megoldással gólokat szereztünk, sajnos a bomló védekezésünket az ellenfelünk is szemfülesen játszotta át.
A második mérkőzésen ismét nagy arányú győzelmet arattunk, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a Komló csapata is fejlődik. Előző mérkőzésünkhöz képest fele annyi gólt kaptak és növelni tudták góljaik számát így fél szemmel a jövőben erre a csapatra is oda kell majd figyelnünk. Külön kiemelném, hogy minden játékosom lőtt gólt a második mérkőzésen, még ha a bíró bácsik nem is így vették észre a jegyzőkönyv szerint. Összességében jó játékkal és értékes tapasztalatokat szerezve tértünk haza 3 ponttal.
Gratulálok a GyerkőCöknek! Hajrá Sopron!"