Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek III - Pápai forduló

2020. november 07.
Pápán játszotta le a DVL Gyermek III. bajnokság 2. fordulóját csapatunk, ahol a Győri VSE és az AVUS csapata ellen ugorhattunk vízbe.

Eredményeink:
Győri VSE - Soproni VSE 5-18 (0-5, 1-4, 1-4, 3-5)
Csapatunk/góllövőink:
Hanzély O/Sill A - Rinner S 3, Aranyos K 1, Szántó Z 2, Tóth-Márkus A, Kovács R, Kovács B 2, Lakatos M 2, Rápolthy M 2, Fiedler L 1, Holpár R 5

Soproni VSE - AVUS 3-13 (0-2, 1-3, 1-5, 1-3)
Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Hanzély O - Rinner S 1, Aranyos K, Szántó Z 1, Tóth-Márkus A, Kovács R, Kovács B, Lakatos M, Rápolthy M, Fiedler L, Holpár R 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Kíváncsian vártuk a győriek elleni meccset. Utoljára a 2019/20-as évadban játszottunk ellenük. A meccs során sikerült végig uralnunk a játékot. A védekezésünk egész jól működött, sajnos a támadásoknál sokszor zavartuk egymást, van még csiszolni valónk. Örülök, hogy többen osztoztak a góljainkon.
Az AVUS ellen ismét meg szerettük volna mutatni, hogy méltó ellenfelek vagyunk. Sajnos ez most nem sikerült olyan jól, mint az első fordulón, annak ellenére, hogy az eleje egész jól alakult. Sajnos a csapategység kicsit szétcsúszott és ez megbosszulta magát. Összességében mindenkinek voltak jó és rossz pillanatai. Haladunk szépen előre, hajrá Sopron!"