Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 rájátszás - 12. forduló

2022. május 17. Hazai pályán játszottuk le az országos utánpótlás bajnokság minket érintő fordulóját 2022. május 15-én.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Váci VSE - Soproni VSE 5-14 (3-6, 0-2, 1-2, 1-4)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Sill A. - Rinner S. 1, Mauczka I. 1, Szántó Z. 1, Holpár R. 5, Lakatos M., Szili B. 1, Jámbor S. 3, Kovács K. 1, Sámson M., Czibula M. 1, Móricz K., Póczi K., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Nyertünk, de ennek ellenére hiányérzetem van a meccs után, a megbeszélt dolgokat nem tudtuk megvalósítani, sokszor fegyelmezetlenül, lelketlenül játszottunk. Menni kell tovább, ne felejtsük el, mi a cél!"

Országos Serdülő bajnokság:
Váci VSE - Soproni VSE  3-16 (0-4, 0-3, 0-5, 3-4)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Mauczka I., Szili Á. 3, Lakatos M., Kassai L., Tóth Sz. 5, Czibula M. 1, Szili B., Gátas Miklós 3, Gátas Mátyás 2, Tátrai Á. 2

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Váci VSE - Soproni VSE 8-6 (1-3, 2-1, 1-2, 4-0)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Rinner S. 3, Szili Á., Kovács R., Holpár R. 1, Kassai L., Tóth Sz., Jámbor S., Ágoston B., Gátas Miklós 1, Gátas Mátyás, Tátrai Á. 1, Czigány Á.

Edző: Fent Gergő László

"Az első mérkőzésen kiválóan játszottunk és sikerült magabiztosan nyernünk. Gratulálok a Csapatnak! A második meccsen is három negyedig fegyelmezetten és koncentráltan sikerült teljesítenünk. Az utolsó negyedben sajnos nem a játékkal foglalkoztunk, aminek meg is lett az eredménye. Fegyelmezetlenek voltunk és vereség lett a vége, nem voltunk elég alázatosak. Bosszantó ez a vereség, mert egy félig győztes mérkőzést adtunk ki a kezünkből. Csak saját magunkat okolhatjuk!"