Vissza a Hírfolyamra

Felnőtt OB2. rájátszás 3. forduló

2021. április 14. Szombaton Budapesten rendezték meg az OB2-es felnőtt bajnokság következő fordulóját.


Eredmények:

Erzsébeti SMTK - Soproni VSE.: 13-10. (4-1; 2-4; 4-3; 3-2).

Soproni VSE.: Hruby M. - Gátas F. 1, Szili Á., Resiak P. 2, Berényi P. 5, Gátas Mátyás, Gátas Miklós, Fent G. 2, Szabó O., Tátrai Á., Czigány Á., Bikali Z.. 

Edző: Fent GergőBudafóka XII. SE. - Soproni VSE.: 7-16. (3-3; 3-5; 0-4; 1-4).

Soproni VSE.: Bikali Z. - Gátas F., Szili Á. 2, Resiak P. 2, Berényi P. 7, Gátas Mátyás 1, Gátas Miklós, Fent G. 2, Szabó O., Tátrai Á., Czigány Á. 2, Hruby M.. 

Edző: Fent Gergő


"Az első mérkőzésen nagyon rosszul kezdtünk az első negyedben. Szerencsére idejében kapcsoltunk és sikerült fordítanunk, a harmadik negyed közepéig vezettünk is. Sajnos sokat hibáztunk védekezésben és a támadásokat rendre siettettük. A vereség ellenére is büszkék lehetünk a mutatott játék és az egyéni jó teljesítmények miatt. A második mérkőzés első kettő negyedében fej-fej mellet haladtunk, gyors gólváltások jellemezték a két csapat játékát. A harmadik negyed döntötte el a mérkőzést a javunkra, keményebb lett a védekezésünk és pontosabbak voltak a befejezések. Megszereztük az első győzelmünket a rájátszásban, megérdemelte a csapat az utóbbi időben mutatott játéka alapján. Gratulálok a Csapatnak!"