Vissza a Hírfolyamra

7. országos UP forduló Sopronban

2018. november 26.
Az első kör utolsó fordulóját rendezhettük meg itthon az Országos Gyermek és Serdülő bajnokságban, ahol a Kanizsa VSE korosztályos csapataival mérhettük össze tudásunkat.

Eredmények:
Soproni VSE - Kanizsa VSE 11-4 (0-1, 5-1, 2-0, 4-2)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V. - Gátas Miklós, Szili Á, Jámbor B. (4), Horváth G., Berényi B. (3), Tóth Sz., Horváth M., Ágoston B.(1), Szabó O. (3), Bencsics Á., Gátas Mátyás

Soproni VSE - Kanizsa VSE 5-10 (1-1, 2-2, 0-4, 2-3)
Csapatunk/góllövőink:
Gyülvészi L. - Tóth G., Jámbor B. (2), Vagdalt B., Berényi B. (1), Gátas F., Horváth M. (2), Ágoston B., Szabó O., Szőke P., Tiboldi M., Heim V.

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
Mai ellenfelünk mindkét korosztályos csapata technikailag jól képzett játékosokból állt. Nehezen tudtuk hatástalanítani játékukat, ami meg is látszik a kiállításaink számában. A gyerek meccsen sikerült felülkerekednünk rajtuk, sajnos a serdülő meccsen kijött a fizikális különbség a két csapat között. Emellett fejben is gyengébbnek mutatkoztunk, ami megint nem segíti az eredményes játékot. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak, bízom benne, hogy a folytatásban tudunk még meglepetéseket okozni.
Lezárult az első kör az országos bajnoki csoportunkban. Megismertük az összes ellenfelünket és nyilván ez visszafelé is ugyanígy van. Nem lesz könnyű dolgunk, de szeretjük a kihívásokat.
Hajrá Sopron!