Vissza a Hírfolyamra

Keserédes folytatás - DVL. Ifi-serdülő 2. Forduló

2017. november 08.

Keserédes hétvége


A Dunántúli Vízilabda Liga Ifi – serdülő bajnokságban szombaton a második fordulót rendezték meg Budapesten. Korosztályos csapatunk a Bécs, valamint a Győr csapataival mérkőzött meg.

 
Soproni VSE – ASV Wien 7 – 13 (0-3, 1-2, 5-4, 1-4)

Szőke – Nagy, Radics 3, Berényi, Szabó, Holweg K. 1, Kovács 3, Csere: Foki, Pethő, Dienes, Kelemen, Tarr, Holweg B., Salamon.

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/45512


Balaton VK – Soproni VSE: 4 – 10 (0-5, 2-1, 1-2, 1-2)

Szőke – Nagy, Radics 4, Berényi 4, Szabó 1, Holweg K. 1, Kovács, Csere: Foki, Pethő, Dienes, Kelemen, Tarr, Holweg B., Salamon.

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/45514


Fent Gergő, a csapat edzőjének értékelése:

„Sajnos nem sikerült folytatnunk az előző fordulóban elért eredmények sorát. Az első mérkőzésen mutatott játékkal nem is érdemeltünk győzelmet, nagyon maga alatt teljesített a csapat. Soknak tűnik a hat gólos különbség, de nincsen a két csapat között ekkora differencia... Saját magunkat vertük meg, az ellenfél remekül kihasználta hibáinkat. A második mérkőzést remek játékkal hoztuk, a harmadik negyedben már hat góllal is vezettünk, a végére elolvadt az előny, de így is sikerült megnyerni a mérkőzést. Remek meccseket játszottunk, most volt az alapszakasz két legnehezebb mérkőzése, a fiatalabb játékosok egyre jobban hozzácsiszolódnak idősebb társaikhoz. Gratulálok a fiúknak a remek helytállásért! Hajrás Sopron!!!”