Vissza a Hírfolyamra

Markovits Kálmán GY. 2006-os bajnokság, 2.forduló

2018. október 15. Szombaton rendezték a 2006-os Budapest bajnokság második fordulóját a Margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában. Korosztályos együttesünk a FTC II. csapatával mérkőzött.

Eredmény:

Soproni VSE - FTC-Telekom II. - 5-13 (0-3, 0-3, 1-4, 3-3)

Jgyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/49516

Németh Balázs - Polgár Koppány 2, Fiedler Bence 1, Kassai Levente 1, Czibula Milán, Kovács Krisztián, Jámbor Soma. Csere: Erőss Norbert, Mauczka István, Németh Sára, Sámson Márton, Szili Botond, Stummer Máté.

"Úgy kezdtük a mérkőzést, mintha ez lett volna az első vízilabdával kapcsolatos élményünk. Ez ki is tartott a harmadik negyed közepéig. Másfél negyednyi jó játék nagyon kevés bármilyen szinten. Hiányzott a tűz, az akarat, nem igazán küzdöttünk, pedig lett volna keresnivalónk. Meg kell tanulni végre bízni magunkban, mert anélkül ez édes kevés. Nem az eredmény miatt vagyok elégedetlen, mert jelenleg nem képez elsőbbséget semminél. Sokkal inkább a mutatott játék, mert ha edzésen tudunk keményen küzdeni, akkor nem ilyen munkát kellene kiadnunk a kezünkből, amikor éles meccsre kerül a sor. Folytatni kell a munkát, mert még sok minden áll előttünk. Hajrá Sopron!"