Vissza a Hírfolyamra

Győrkőc Olimpia - 2008 és fiatalabbak részére

2019. július 12.
Július első hétvégéjén rendezték Győrben a Győrkőc Olimpiát, melyen a tervezett 4 csapat helyett végül csak 3 csapat képviseltette magát, a lengyel Poznan csapata visszamondta a nevezését. Pénteken és szombaton is 1-1 meccset játszottunk a Nagykanizsa és a Győr baby csapataival. A pénteki napon a Győrt sikerült legyőzni, a Kanizsa ellen viszont sajnos nem sikerült nyernünk. A szombati napon is hasonló volt a forgatókönyv, annyi különbséggel, hogy a Győrrel egy szoros meccsen döntetlent sikerült elérni, de a 2. helyet így is sikerült megszereznünk, a Nagykanizsa pedig 4 győzelemmel megnyerte a tornát, 3. helyen pedig a Győr csapata végzett.

A vízilabda mellett még pénteken az úszóprogramon vettünk részt, ahol sajnos érmet nem sikerült szereznünk.

Vasárnap egy Győr elleni edzőmeccsel zártuk a programot, amelyet a díjátadó követett. A programokról a képek a galériában, ide kattintva érhetőek el.

Csapatnévsor:  Sill Attila, Hanzély Olivér, Lakatos Mátyás, Fiedler Laura, Kardos Bendegúz, Holpár Roland, Rinner Sebestyén, Szántó Zalán, Rápolthy Máté, Kovács Benett, Rákóczi Barnabás, Tóth-Márkus András, Boros Patrik

Edzők: Horváth Bence, Muli Ádám

Gratulálunk mindenkinek ehhez a három naphoz, remek tapasztalatszerzési lehetőség volt ez a torna!