Vissza a Hírfolyamra

DVL - Gyermek III

2022. február 15.
Szombaton folytatódott a Gyermek III-as bajnokság . Csapatunk Tatabányán ugrott medencébe, ahol az fehérváriak és a kanizsaiak csapata ellen játszottunk két remek mérkőzést.
Hibátlanul zártuk a szombatot és újra 6 pontot hoztunk haza!💪🏻💙

Fehérvár VSE - SOPRONI VSE 3:12 (1:3;2:2;0:4;0:3)

Csapat: Gilicze K./Sövényházi P. (kapusok), Kovács B (3), Aranyos K (4), Kardos B (3), Barta Á, Markó K, Domsi F, Deák T, Kovács R (2)

KVSE - SOPRONI VSE 4:13 (0:3;1:4;0:3;3:3)

Csapat: Gilicze K./Sövényházi P. (kapusok), Kovács B (3), Aranyos K (5), Kardos B (3), Barta Á, Markó K (1), Domsi F, Deák T (1), Kovács R (2)Edzők: Resiak Piotr, Berényi Péter 

Resiak Piotr edző:
„A fehérvariak csapatát már régóta ismerjük, majdnem másfél éve együtt játszunk a bajnokságban,ezért tudtuk,hogy mire kell számítani. A megbeszéltek szerint jól kezdtük a mérkőzést, sikerült is 2 gólos előnyre szert tennünk. Azonban sajnos megint jött egy hullámvölgy és magunkra húztuk ellenfelünket. Nagyon örültem, hogy  együtt képesek voltunk kijönni a gödörből, és harmadik és negyedik negyedben nem kaptunk már gólt és ennek köszönhetően megnyertük a mérkőzést.
Kanizsa ellen határozottan, fegyelmezetten játszottunk. Örülök, hogy egy pillanatra sem engedtük ki az irányítást a kezünkből.”


Hajrá SOPRON💙