Vissza a Hírfolyamra

Az akarás hiánya a fejlődés útjában...

2017. december 11. A férfi OB II-es felnőtt bajnokság negyedik fordulóját rendezték Sopronban, ahol a Tatabánya, valamint a Győr együttesei ellen ugrott csapatunk vízbe.

Soproni VSE - TVSE: 7-16 (0-2, 3-1, 3-6, 1-7).

Bikali - Szabó, Nagy, Radics 1, Berényi 2, Úr 1, Horváth 3, Csere: Gátas, Holweg K., Foki, Fent, Kovács, Dienes, Szőke (kapus).

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/43797


Soproni VSE - Győri VSE: 14-17 (2-5, 2-5, 3-5, 7-2).

Bikali - Szabó, Nagy, Radics 4, Berényi 9, Úr 1, Horváth, Csere: Gátas, Holweg K., Foki, Fent, Kovács, Dienes, Szőke (kapus).

Edző: Fent Gergő

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/43795

Fent Gergő, a csapat edzőjének értékelése:

"Nagyon készültünk mind a kettő mérkőzésre. Az első meccsen látszott is, hogy mindent beleadott a csapat 3 negyedig, a negyedik negyedben azonban elment számunkra a mérkőzés. Sajnos a cserék nem tudtak kellően meccsben tartani minket, amíg az alapemberek pihentek egy keveset. A második mérkőzésen teljesen alulmúltuk magunkat védekezésben és támadásban egyaránt. Az utolsó negyedben szedtük össze magunkat, de ekkor már hét gólos hátrányban voltunk. Látszik, hogy hatalmas fejlődésen ment keresztül a csapat, büszkék is lehetünk emiatt magunkra, viszont kevés az, hogy ha csak 8-9 ember tudja kellőképpen feltüzelni magát és küzdeni az elejétől a végéig. Jó pár olyan játékos van a csapatban, akiknek már nem ez az első alkalom, hogy bizonyítási lehetőséget kapott és rendre nem tud vele élni, vagy amiatt nem tud szerepelni, mert nem edz eleget. El kellene azon gondolkodni, hogy egy hétvégi bál, koszorúcska, vagy házibuli ér-e annyit, hogy emiatt ne tudjak tanulni és ezt csak az edzésidőben tudjuk pótolni... Teljesen megértem, hogy nem mindenkinek fontos az, hogy magas szinten végezze ezt a sportágat és, hogy nem lesz mindenkiből olimpiai bajnok. Viszont, ha valamit csinálok, azt igenis teljes erőbedobással végezzem, mert különben semmi értelme. "Az edzés verseny nélkül semmit nem ér!!!" Köszönöm szépen továbbá, az első meccsen történt kapuscsere miatti negatív kritikákat, ha valaki nem képes arra, hogy azt tárgyilagosan velem közölje személyesen, az legközelebb nyugodtan tartsa csak magában. A csapat összeállítását minden edzőnek szuverén joga eldönteni. Továbbá az is, hogy figyelembe kell venni a játékosok kérését. Itt ez valósult meg. Ugyanakkor rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a csapat fejlődésével kapcsolatban, amit Én és a Csapat is nagy tiszteletben tart és nagyon köszönünk! Gratulálok a csapatnak és köszönjük szépen a szurkolást!!! Hajrá Sopron!