Vissza a Hírfolyamra

Felsőházban a Gyermek I. csapatunk

2021. február 06.
Az alapszakasz utolsó fordulóját rendezték meg 2021. február 6-án a DVL GyI bajnokság B csoportjában Budapesten a BVSC Uszodában. Tétje volt ennek a két mérkőzésnek számunkra, hisz a csoport elsőség múlott rajta.

Eredményeink:
DFVE - Soproni VSE 7-14 (0-6, 3-3, 3-1, 1-4)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Sill A - Mauczka I, Rápolthy M, Fiedler B 3, Kassai L 1, Szili B, Jámbor S 5, Kovács K 4, Sámson M, Czibula M, Holpár R 1

Soproni VSE - Kanizsa VSE 13-7 (2-3, 2-1, 3-3, 6-0)
Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á/Sill A - Mauczka I, Rápolthy M, Fiedler B 5, Kassai L 1, Szili B, Jámbor S 2, Kovács K 4, Sámson M, Czibula M, Holpár R 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"A Dunaújváros csapata ellen ugrottunk először vízbe. Ezt a meccset "muszáj" volt megnyernünk, amit jó játékkal sikerült is teljesítenünk.
A Kanizsa elleni meccsre készültünk igazán, ezen múlt a csoportelsőség és az egyenes úton a felsőházba kerülés. Tudtuk, hogy fegyelmezett védekezéssel megfoghatjuk őket. Ezt az elején nem sikerült megvalósítanunk, rögtön beleszaladtunk egy 0-3- as kezdésbe, innen kellett visszakapaszkodnunk. Senki nem adta fel egy másodpercig sem, hogy a legtöbbet hozza ki magából. Igazi csapatként mindenki hozzátett a meccshez. Aki nem gólt lőtt, az kiállítást, büntetőt harcolt ki. A 3. negyed végére döntetlen állt a táblán, aztán 6-0-ás zárónegyeddel sikerült a javunkra fordítani a meccset. Gratulálok! Büszke vagyok a CSAPATRA!"