Vissza a Hírfolyamra

A siker azoké, kik elbuknak, felállnak, majd küzdenek tovább... - DVL Gyermek 'C'

2018. február 04.

2018 február 4.-én Sopronban rendezték a DVL Gyermek 'C' bajnokság rájátszásának alsóházi első fordulóját. A Soproni csapat szép játékkal, sajnos csak 3 pontot tartott itthon a megszerezhető 6 pontból.


Soproni VSE - Cápa VK Ú-VSE 

12 - 2 (4-0, 3-0, 2-2, 3-0)


Játékosok:

Lakatos Mátyás, Szántó Zalán, Tost Attila Levente, Nemes Áron Gábor, KassaiLevente (2), Kovács Krisztián Richárd (3), Fiedler Bence (4), Erőss Norbert (1), Bakó Benedek, Sámson Márton, Szili Botond(1) , Rinner Sebestyén, Jámbor Soma (1), Czibula Milán 

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_399_47569.pdf

Edző: Ifj. Papp László


Velence Plusz C - Soproni VSE 

4-3 (1-0, 2-1, 1-1, 0-1)


Játékosok:

Lakatos Mátyás, Szántó Zalán, Németh Balázs Pál (1), Kassai Levente, Kovács Krisztián Richárd, Fiedler Bence (1), Erőss Norbert, Bakó Benedek, Mauczka István, Szili Botond, Jámbor Soma, Czibula Milán (1).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_399_47571.pdf 

Edző: Ifj. Papp László


Értékelés:

"A két mérkőzéshez kettő mondat, amit mindenképpen szeretnék, hogy itt álljon: Megtanultunk nyerni. Meg kell tanulnunk nyerni. 

Az első mérkőzésen, ugyan sok apró hibával, de nagy akarással és elemi erővel lerohanva ellenfelünket nyertünk. 

Tudtuk, hogy a második mérkőzés lesz számunkra az igazi megmérettetés, hiszen a Velence csapata ebben a szezonban egyszer szoros mérkőzéssen kapitulált ellenünk, majd nagyon könnyedén győzött le minket. Mindezeket figyelembe véve is büszke vagyok a játékosimra, akik küzdöttek, hajtottak és hajlandó volt mindenki 'beledögleni' a vízbe. A kapusaim ismét nagy dícséretet érdemelnek. Lakatos Matyi büntető specialista szintre lép lassan. Megmosolyogtató momentum, hogy amikor hirtelen mindenki lefagy elől, akkor a 'cserekapusom' (Czibula Milán) a saját gólját meglőve lendítette előre holtpontról a csapatot. A védekezésünk, amikor odafigyelünk rá, összeállt. Ezek azok az alapkövek (az alázat, az egymásért küzdés és a védekezés) amikre tudunk és szeretnénk is építkezni. Összességében az alapozás zárultával óriási fizikai és lelki erőről tettünk tanúbizonyságot, amikor a második mérkőzésen ismét az utolsó pillanatokig küzdöttünk fáradtságot nem ismerve. Nagy siker ez a folytatás ennek a korosztálynak!

Gratulálok a Csapatnak!

Hajrá Sopron!"