Vissza a Hírfolyamra

DVL Baby I. - Tavaszi szezonkezdés

2020. február 17. Az őszi szezon után csapatunk a bajnokság alsóházába került, ahol a Dunaújvárossal, Székesfehérvárral, Tatabányával és Ajkával kerültünk egy csoportba. Az 1. fordulót Tatabányán rendezték.

Soproni VSE - TVSE

Cápa VK - Soproni VSE


Soproni VSE: Kardos, Barta - Kovács B., Fiedler, Kovács R., Gilicze, Városi, Aranyos, Tóth-Márkus, Horváth O., Kucseleta, Sövényházi, Deák

"Az első meccset a házigazda Tatabányával játszottuk, akiket őszről már jól ismertünk, mindkét meccsünk szoros csatát hozott velük. A kezdő sípszótól végig a maximumon játszva, irányítva a meccset, nagyon határozott játékkal rukkoltunk elő, aminek meg is lett az eredménye. Remekül működött a védekezésünk, támadásban pedig rengeteget mozogva, sikerült szép gólokat szereznünk. Második meccsre az ajkai csapat egy kicsit megtizedelve érkezett, ami nem vont le az érdemeinkből, mert ezt a meccset is végig kézben tartva sikerült sikeresen szerepelni. 
Mindkét meccsünk szinte hibátlanra sikeredett, ami nem egy vagy két ember érdeme volt, hanem az egész csapaté és ez látszott a vízben is, ami miatt rendkívül büszke lehetek! Negatívum annyi volt talán, hogy a Tatabánya és Ajka ellen is volt egy-egy pár perces rövidzárlatunk, amikor az ellenfelünk egy kicsit zárkózni tudott ránk.

Gratulálok az egész csapatnak, folytatás Székesfehérváron!”

Edző: Muli Ádám