Vissza a Hírfolyamra

DVL. Gyermek III. középház

2019. május 28. Szombaton Budapesten rendezték meg az idei szezon utolsó előtti Dunántúli Vízilabda Liga gyermek III-as középházi fordulóját. 


Eredmények:

Mohács 3 - Soproni VSE.: 3-18. (1-8, 2-5, 0-5, 0-0).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/53151

Soproni VSE.: Németh - Polgár, Fiedler 4, Kassai 3, Czibula, Kovács 4, Jámbor 2. Csere: Erőss, Mauczka 2, Németh S. 1, Sámson, Bakó 2, Tóth.

Edző: Fent Gergő


Soproni VSE. - Budafóka SE.: 1-16. (4-0, 5-0, 2-1, 5-0).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/53154

Soproni VSE.: Németh - Polgár 1, Fiedler 4, Kassai 1, Czibula, Kovács 2, Jámbor 5. Csere: Erőss, Mauczka 3, Németh S., Sámson, Bakó, Tóth.

Edző: Fent Gergő

"Kettő remek mérkőzést játszottunk. Védekezésben és támadásban is kimagaslóak voltunk ezen a napon. Meglátszik a rengeteg elvégzett munka és az a hozzáállás, amivel minden meccsen teljesíteni kell. Végig fegyelmezetten és alázatosan viselkedtünk, a gyerekek élvezték a játékot, ami ebben a korban a legfontosabb. Gratulálok a csapatnak és mindenkinek egyenként is a mai remek teljesítményhez. Az utolsó fordulót Mohácson rendezik, ahol ismét előző ellenfeleinkkel mérkőzünk meg. Mind a kettő egy másik mérkőzés lesz, úgyhogy továbbra is komolyan készülünk, hogy hasonlóan szerepeljünk ellenük. Csak így tovább! Hajrá Sopron!!!"