Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek IV alapszakasz zárása

2019. december 13.
Szombathelyen rendeztük meg a DVL Gyermek IV bajnokság alapszakaszának utolsó fordulóját az A csoportban. Csapatunk először a Győri VSE, majd a Pápai SE ellen ugrott vízbe.

Eredményeink:

Soproni VSE - Győri VSE 4-11 (2-3, 0-1, 2-4, 0-3)

Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Hanzély O - Polgár Cs, Balogh B, Takács D, Kovács R, Aranyos K, Kovács B (1), Lakatos M (3), Kucselata L, Rákóczi B


Soproni VSE - Pápai SE 5-8 (2-1, 2-1, 1-4, 0-2)
Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Hanzély O - Polgár Cs, Balogh B, Takács D, Kovács R, Aranyos K, Kovács B (1), Lakatos M (3), Kucselata L, Rákóczi B (1)

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Két nyerhető meccset veszítettünk el ezen a fordulón. Nagyon sok hiányzóval indultunk neki ennek a hétvégének. A Gyermek IV-es korosztályunkból 5-en estek ki a meccset megelőző héten. Ez nem mentség. Hisz a csapatjáték arról szól, hogy ha valaki kiesik, akkor a csapat többi tagja helyettesíti a hiányzókat. Mi ezt a baby csapatunk lelkes tagjaival meg is tettük. És őket dicséret is illeti. Erőn felül teljesítettek. Ami csalódás, hogy akiknek kellett volna, ők fejben feladták. De reméljük ezen a téren is tudunk fejlődni, erősödünk és a jövőben ennél nagyobb terheket is képesek leszünk elbírni!
Az eredményektől függetlenül a középházban folytathatjuk a rájátszásban."