Vissza a Hírfolyamra

Nem sikerült a triplázás

2018. április 22. 2018. április 21-én Sopron adott otthont a DVL GyA bajnokság felsőházi rájátszásának következő fordulójának, amely egyben a rájátszás 2. körének 1. fordulója is.
Csapatunkra nehéz feladat várt, hisz a Városgazda UA együttesétől az 1. körben 2-3-ra kikaptunk és most be akartuk bizonyítani magunknak, hogy akkor egy hullámvölgyben voltunk. Második meccsen a megyei rivális Győri csapat ellen ugrottunk vízbe.

Másnap 2018. április 22-én Budapestre utaztunk, mivel a Margitszigeten rendezték meg az Országos Gyermek bajnokság C csoportjának utolsó előtti fordulóját, ahol csapatunk az ASI DSE együttesével csoportrangadót játszott.

Eredmények:
Soproni VSE - Városgazda UA 10-3 (2-0, 2-2, 2-1, 4-0)
Csapatunk/góllövőink:
Gyülvészi L., Tóth G. (1), Szili Á., Jámbor B., Berényi B., Tóth Sz., Horváth M., Ágoston B., Kertész B. (3), Szabó O. (5), Szőke P. (1), Heim V.

Győri VSE - Soproni VSE 3-10 (0-2, 0-3, 1-2, 2-3)
Csapatunk/góllövőink:
Gyülvészi L., Tóth G. (1), Szili Á., Jámbor B. (2), Berényi B. (1), Tóth Sz. (2), Horváth M., Ágoston B., Kertész B. (1), Szabó O. (3), Szőke P., Heim V.

Soproni VSE - ASI DSE 6-8 (2-1, 1-1, 1-2, 2-4)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V., Tóth G. (1), Szili Á., Jámbor B., Berényi B., Tóth Sz., Horváth M., Ágoston B., Kertész B. (4), Szabó O., Szőke P. (1), Gyülvészi L.

Edzői értékelés:
"Először is köszönöm ezt a hétvégét a srácoknak! Ezen a 3 meccsen újra megmutattuk, hogy még ha kis lépésekben is, de tudunk fejlődni.

A Városgazda ellen sokáig nem tudtuk játszani a saját játékunkat, behódoltunk. Az utolsó negyedben valósult csak meg az, amit megbeszéltünk.
A Győr ellen már picit nagyobb lendülettel, koncentráltabban játszottunk, ott sikerült már a kezdetektől irányítanunk.
Amit sajnálok, hogy mindkét meccsen elkerülhető gólokat kaptunk, mind-mind védelmi hibából. Elöl továbbra is pontatlanok vagyunk.
Pozitívumként értékelendő, hogy vannak "feljövőben" lévő játékosaink, akiknél lassan " beérik" a munka gyümölcse. Több jó megmozdulás is volt (pl. félpályás gólpassz, tolások, húzások), reméljük ezen váratlan megoldásokból egyre több lesz!
Összességében gratulálok a Csapatnak, értékes 6 pontot gyűjtöttünk!

Az ASI DSE ellen sikerült végre úgy kezdenünk, ahogy megbeszéltük, beleálltunk a meccsbe. Sajnos a végére elfogyott az erőnk. Rengeteg kihagyott helyzetünk volt. A gólokat is abból kaptuk, hogy lemaradtunk. Picit a tűz hiányzott nekem a játékból, túl sokat foglalkoztunk a külsőségekkel. A kifogásokat mindig könnyebb megtalálni, mint felvenni a kesztyűt. Sajnálom, hogy nem sikerült megtartanunk a kezdeti lendületet. Sokat készültünk erre a meccsre, de ma az ASI-nak jött ki a lépés - gratulálunk Nekik! De nem adjuk fel, a helyzeteink megvoltak most is, dolgozunk tovább, hogy ezeket a továbbiakban gólra tudjuk váltani.
Nem jó kikapni, főleg nem úgy, mikor még van lehetőség egyenlíteni a végén. De ma azt mondhatjuk, még ha nem is nyertünk, hogy emelt fővel távozhattunk a Margitszigetről!

Hajrá Sopron!"