Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 7. forduló - Itthon tartottuk a pontokat

2021. november 14.
Hazai pályán rendezhettük meg 2021. november 14-én az Országos UP A2-es nyugati csoportjának minket érintő 7. fordulóját, ahol a Polo Academy Sport Club korosztályos csapataival játszhattunk. Gratulálunk mindhárom korosztályunknak, hogy mind a 9 pontot itthon tarthattuk!

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Soproni VSE - Polo Academy Sport Club 27-2 (7-0, 10-0, 3-1, 7-1)

Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Tóth Á - Rinner S. 3, Mauczka I. 6, Szántó Z. 4, Lakatos M. 2, Szili B. 1, Jámbor S. 4, Sámson M. 1, Czibula M. 2, Póczi K. 2, Rápolthy M. 2

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Jóval fiatalabb volt az ellenfelünk, így mindenki sok játéklehetőséget kaphatott. Ki tudtam próbálni mindenkit más posztokon is. Örülök, hogy mindenki lőtt gólt és a megbeszélteket fegyelmezetten betartottuk."

Országos Serdülő bajnokság:
Soproni VSE - Polo Academy Sport Club 9-7 (3-0, 1-2, 3-2, 2-3)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Rinner S., Szili Á. 3, Bakó B., Szili B., Kassai L., Tóth Sz. 2, Jámbor S. 1, Gátas Miklós 1, Gátas Mátyás 2, Bencsics Á., Tátrai Á.

Edző: Fent Gergő László


Országos Ifjúsági bajnokság:
Soproni VSE - Polo Academy Sport Club 13-12 (4-5, 1-4, 2-1, 6-2)

Csapatunk/góllövőink:
Hruby M./Németh B. - Tátrai Á. 1, Szili Á. 1, Bakó B., Kassai L. 2, Tóth Sz. 4, Gátas Mátyás, Ágoston B., Gátas Miklós 1, Gátas Mátyás, Szabó O., Bencsics Á., Czigány Á. 4

Edző: Fent Gergő László

"Az első meccset kiválóan kezdtük és egy kicsit bele is aludtunk, ugyanakkor magabiztosan tartottuk az előnyünket és sikerült megynerni a mérkőzést. A második mérkőzés nehezebb volt, ismét jól kezdtünk, de a második negyedben négy gólos hátrányba kerültünk és nehéz feladat állt elöttünk a továbbiakban. A harmadik negyedben rendeztük a sorokat és fejben is összezedtük magunkat. Sokkal keményebb volt a védekezésünk és támadásban türelmesebbek voltunk. Az utolsó játékrészben mindent egy lapra tettünk és óriási küzdelemben sikerült előbb ledolgoznunk a négy gólos hátrányt, majd meg is fordítanunk a mérkőzést. Meghatározóak voltak az egyéni teljesítmények, mindenki hozzátette a maga részét a sikerhez egytől-egyig! Gratulálok a Csapatnak a kettő győzelemhez és főleg a második mérkőzésen tanusított hozzáálláshoz és teljesítményhez! Büszkék lehetünk magunkra!"