Vissza a Hírfolyamra

Országos Serdülő és Gyermek Bajnokság 3. Forduló

2019. október 31. Vasárnap a Balatonfűzfő korosztályos csapatai ellen ugrott medencébe gyermek és serdülő csapatunk. 

Gyermek eredmény: 

Balaton VK. - Soproni VSE.:  20-9 (3-1, 9-4, 4-2, 4-2). 

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/55882

Soproni VSE.: Hruby - Polgár 1, Tóth 3, Gátas Miklós 2, Horváth, Bencsics 2, Tátrai. Csere: Erőss, Szili 1, Póczi, Kassai, Bakó, Gátas Mátyás, Németh.

Edző: Fent Gergő


Serdülő eredmény:

Balaton VK. - Soproni VSE.: 13-10. (3-3, 2-1, 5-4, 3-2).

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/55852

Soproni VSE.: Gyülvészi - Vagdalt 1, Tóth, Ágoston 2, Gátas Miklós 2, Szabó 4, Tátrai. Csere: Bencsics, Szili 1, Polgár, Kassai, Horváth, Gátas Mátyás, Heim. 

Edző: Fent Gergő

“A mérkőzések összképét nézve az eredménytől függetlenül ki lehet jelenteni, hogy folyamatosan fejlődünk. Amit hiányolok sokaktól, az a tűz és a küzdeni akarás. Bátortalanul játszunk helyenként és ebben rengeteget kell fejlődni. Oroszlánok kellenek és nem nyulak! A gyerek meccsen rengeteg hibát halmoztunk, amit kihasznált ellenfelünk. Szó szerint belek aludtunk a mérkőzés második negyedében. Ilyenkor kevés egy-kettő ember egyéni jó teljesítménye, sajnos meg is tapasztaltuk a saját bőrünkön. A serdülő mérkőzés egy számunkra jó meccs volt, tele fordulattal. Azon kell dolgoznunk, hogy ugyanolyan élesen játsszuk le mind a négy negyedet és ne legyen rövidzárlat. Az emberelőny kihasználásunk nagyon gyenge volt és ez döntően befolyásolta a mérkőzés alakulását. Ugyanakkor, kiválóan működött az emberhátrányos védekezés. Ez pozitív. Tisztában vagyunk a hiányosságainkkal és ha ezeket kijavítjuk akkor a következő szezonra egy ütőképes csapat lehetünk. Természetes ezért tenni is kell, amivel a játékosok is tisztában vannak egytől-egyig. Gratulálok a Csapatnak! Hajrá Sopron!”