Vissza a Hírfolyamra

Sosem szabad feladni....

2018. február 11. 2018. február 10-én Budapesten, a Komjádi uszodában vette kezdetét a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek A korosztályos bajnokságának felsőházi rájátszása, ahol csapatunk a házigazda Városgazda UA és a Győri VSE csapata ellen szállt vízbe.

Soproni VSE - Városgazda UA 2-3 (1-1, 0-1, 1-0, 0-1)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V., Tóth G., Szili Á., Jámbor B., Berényi B., Tóth Sz., Ágoston B., Szabó O. (2), Kertész B., Szőke P.

Győri VSE - Soproni VSE 6-9 (2-1, 3-2, 1-1, 0-5)
Csapatunk/gólszerzőink:
Heim V., Tóth G., Szili Á., Jámbor B., Berényi B., Tóth Sz., Ágoston B., Szabó O. (2), Kertész B. (6), Szőke P. (1)

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Jegyzőkönyv:
http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_397_47322.pdf
http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_397_47318.pdf

Edzői értékelés:
"Nehéz egy ilyen nap után értékelni. Volt ma két meccsünk, amiről tudtuk, hogy egyik sem lesz egyszerű. A játékkép alapján 8 negyedből 6-ot átaludtunk, bátortalanul, a támadásoknál "remegő" kézzel, erőtlenül játszottunk. 
Az első meccsen 3 kapott góllal nincs is gond, de az, hogy 28 lövésből csak 2-t tudunk értékesíteni az nem csak "egy ilyen nap".
És ez a mélyrepülés tartott a második meccs feléig. Akkor szerencsére előkerült a csapatra jellemző küzdeni tudás, akarat, ami hozzásegített bennünket a győzelemhez. De ez kevés lesz, nagyon kevés a továbbiakban. 
Nem elég, ha két-három játékos próbál beledögleni a medencébe. A többieknek már csak miattuk is jobban össze kellene szedniük magukat, nem cserben hagyva őket, többet vállalni. 
A kapusunknak - Heim Vazulnak - külön köszönöm, átlagon felül teljesített. Mezőnyjátékosaim közül Kertész Bence és Szabó Olivér érdemel külön dicséretet.

Remélem a mai pofon ráébreszt bennünket arra, hogy van még min dogoznunk és kell is...."