Vissza a Hírfolyamra

Országos UP A2 bajnokság - 2. forduló

2022. október 04.
Budapesten játszhattunk a BVSC uszodában az Országos Utánpótlás Bajnokság A2-es csoportjának minket érintő 2. fordulójában, ahol a Sportliget SE korosztályos csapatai ellen ugorhattunk vízbe. 

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
Sportliget S.E. - Soproni VSE 4-11 (0-2, 1-2, 0-4, 3-3)

Csapatunk/góllövőink:
Gilicze K./Sövényházi P. - Rinner S. 3, Aranyos K. 2, Szántó Z., Holpár R. 2, Kucselata L., Markó K. 1, Deák T., Rápolthy M., Lakatos M. 3, Kovács B.

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"Sokkal jobb volt a játék képe, mint az első fordulóban. Van még min csiszolni, de szépen haladunk. A támadásaink befejezését még sokszor siettetjük, ami miatt sok helyzet kimaradt, szerencsére azonban a védekezésünk rendben volt, így ez ma belefért. Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez!"

Országos Serdülő bajnokság:
Sportliget S.E. - Soproni VSE 3-19 (0-4, 1-4, 2-3, 0-8)

Csapatunk/góllövőink:
Tóth Á./Németh B. - Rinner S. 3, Mauczka I., Szántó Z.,  Holpár R. 4, Kassai L. 2, Szili B. 4, Czibula M. 2, Kovács K. 3, Pál B., Lakatos M. 1, Móricz K., Rápolthy M.

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"A védekezésünkkel nyertük meg a mérkőzést. A támadásainkban is láttam fantáziát, bár néhol a figyelmetlenség az eredményesség rovására ment. Dolgozunk tovább! Hajrá Sopron!"

Országos Ifjúsági bajnokság:
Sportliget S.E. - Soproni VSE 5-4 (1-0, 3-2, 1-2, 0-0)

Csapatunk/góllövőink:
Németh B. - Pál B., Szili Á. 2, Mauczka I., Póczi K. 1, Kassai l., Tóth Sz., Horváth M., Ágoston B., Gátas Miklós 1, Gátas Mátyás, Czibula M., Tátrai Á.

Edző: Krasznai Rudolf

"
Az ifjúsági csapat szoros meccset játszott a Sportliget játékosai ellen, de a kevésgólos mérkőzésen most az ellenfél került ki győztesen. A védekezésünk az egész mérkőzésen jól működött. Támadásban sokszor kapkodtunk és rossz döntéseket hoztunk. A jövő heti fordulóban próbálunk javítani.
"