Vissza a Hírfolyamra

XII. Nemzetközi vízilabda torna

2019. augusztus 25. Az idei nyár zárásaként Zentára utaztunk egy nemzetközi vízilabda tornára, ahol három korosztályban mérhették össze tudásukat a résztvevők. Egyesületünk a 2003-04-es és a 2006-07-es korosztályban képviseltette magát.

2003-04-es kupa végeredménye
1. Zenta VK
2. POLO SC
3. Hódmezővásárhelyi VSE
4. Dunaújvárosi FVE
5. Soproni VSE

Csapataunk:
Hruby M - Gátas FZ, Erőss N, Polgár K, Vagdalt B, Bakó B, Kassai L, Horváh G, Ágoston B, Gátas M, Szabó O, Bencsics Á, Tátrai Á

2006-07-es kupa végeredménye
1. HVSE
2.POLO SC
3. Soproni VSE
4. DFVE
5. Zenta VK

Csapatunk:
Tóth Á, Németh B - Erőss N, Mauczka I, Polgár K, Fiedler B, Kassai L, Rápolthy M, Jámbor S, Kovács K, Sámson M, Bakó B, Czibula M

Minden korosztályban jutalmazták a gólkirályt, a legjobb kapust és a legjobb játékost. A kicsiknél a szervezők Fiedler Bencét választották a torna legjobb játékosának. Gratulálunk neki!

A 2006-07-es csapatunk játéka a lejátszott 4 meccs alatt sokat javult. Az utolsó két meccsünkön már egész jól kezdett összeállni a védekezés, viszont nagyon sok a fegyelmezetlenségből, kapkodásból adódó kiállítás, lefordulásból kapott gól, pontatlan passzok, de szerencsére ezek javítható hibák. Gratulálok a Csapatnak a bronzéremhez!

A 2003-04-es korosztályban a idén távozókon kívül több alapemberünk is hiányzott. Viszont így több lehetőséget kaptak a fiatalabb játékosaink is. Kemény, színvonalas meccseket játszottunk, mindegyik mérkőzés eredménye alakulhatott volna másképpen is, ebben még fejlődnünk kell, hogy hogyan erőltessük rá az ellenfélre a mi játékunkat. Ennek ellenére rengeteget fejlődött a csapat, kiváló felkészülési torna volt. A hiányzókkal kiegészülve jobb játékerőt fogunk képviselni az idei szezonban. Gratulálok a Csapatnak a remek teljesítményhez! 

Csapatunk:

Hruby Márton - Gátas Ferenc, Vagdalt Brendon, Ágoston Bendegúz, Szabó Olivér, Gátas Miklós, Bencsics Ádám, Horváth Gergely, Tátrai Ákos, Bakó Benedek, Polgár Koppány, Kassai Levente, Erőss Norbert.