Vissza a Hírfolyamra

Egy bal kezes nap

2018. május 07. 2018 május 6-án Kaposváron mérkőztünk meg a DVL Gyermek 'C' korosztály alsóházában a CVK Ú-VSE és a Velence Plusz együtteseivel.

Soproni VSE - CVK Ú-VSE 8 - 5 (1-2; 2-1; 3-1; 2-1)
Játékosok: Tóth Áron, Erőss Norbert, Böröndi Bence, Jámbor Soma, Czibula Milán, Németh Sára, Kovács Krisztián Richárd, Polgár Koppány János, Németh Balázs Pál.

Velence Plusz - Soproni VSE 10 - 6
Játékosok: Németh Balázs Pál, Erőss Norbert, Böröndi Bence, Jámbor Soma, Czibula Milán, Németh Sára, Kovács Krisztián Richárd, Polgár Koppány János, Tóth Áron.

Edző: ifj. Papp László

Edzői értékelés:
"Egy asztalitenisz versenyző cimborám azt mesélte egyszer nekem, hogy ha egy játékos eljut egy szintre jobb kézzel és megreked azon a szinten, akkor el kell kezdeni bal kézzel játszani, hogy tudat alatt fejlődjön a jobb kezes játéka. A következő kihívás edzőként számomra, hogy megtaláljuk a bal kezünket, amivel fejlődhetünk. A haza hozott 3 pont értékes, meg kell becsülnünk, főleg azt végiggondolva, hogy honnan indult ez az alakulat a szezon elején. Büszke vagyok a játékosaimra, az eddigi teljesítményükre, most a következő lépcsőfok meglépésére kell összpontosítanunk. A kapusaink jó teljesítményéhez hozzájárult, hogy út közben rájöttünk: egyiküknek van saját települése is! Reményeim szerint, megleljük a bal kezünket, melyre támaszkodva jobban lecsapjuk legközelebb a magas labdákat!
Hajrá GyerkőCök! Hajrá Sopron!"