Vissza a Hírfolyamra

Győzelemmel zártuk a DVL GyI bajnokság alapszakaszát

2018. december 10.
Győr adott otthont a DVL GyI bajnokság C csoportjának idei utolsó fordulójának küzdelmeinek. Csapatunk a BHSE-Dorog és a házigazda együtteseivel mérkőzött meg.

Eredményeink:

BHSE Dorog - Soproni VSE 2-11 (0-1, 0-2, 1-1, 1-7)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M - Gátas Miklós (1), Szili Á, Jámbor B (2), Gátas Mátyás, Berényi B (1), Horváth G (2), Horváth M (1), Mészáros M, Kertész B (2), Szabó O (1), Bencsics Á, Tátrai Á (1), Póczi K

Soproni VSE - Győri VSE 4-1 (0-0, 1-0, 1-0, 2-1)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V - Gátas Miklós, Szili Á, Jámbor B, Gátas Mátyás, Berényi B, Tóth Sz, Horváth M (3), Ágoston B, Kertész B, Szabó O (1), Bencsics Á, Tátrai Á, Horváth G

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
Az idei év utolsó fordulóján két egymástól igen különböző meccs várt ránk. Annyit tudtunk csak előtte, hogy, ha nyugodt januárt szeretnénk, akkor mindkét meccset meg kell nyernünk.
A Dorog elleni meccsünk volt a könnyebb. Nagyon örülök, hogy a gólokon sokan osztozkodtak és a védekezésünk is egész jól működött.
A Győr elleni meccsünk már teljesen más kategória volt. Ellenük sosem lehet tudni merre billen a mérleg. Most is egy nagyon küzdős meccset játszottunk, ahol mindkét csapat a védekezésre helyezte a nagyobb hangsúlyt. Az első gólunkig a második negyedig kellett várnunk. A támadásainkban még mindig bizonytalanok vagyunk, pedig a helyzeteink többször megvoltak.
Összességében gratulálok a Csapatnak, szép karácsonyi ajándék ez a győzelem!