Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek A bajnokság - kalandos forduló

2018. május 05. 2018. május 5-én Budapesten, a Margitszigeten rendezték meg a DVL Gyermek A bajnokság felsőházának 5., egyben utolsó előtti fordulóját. Csapatunkra két könnyedebb meccs várt, amitől pont ezért féltünk is.
Az utunk kissé kalandosra sikeredett, hisz hiába indultunk bőséges ráadással korábban, az M1-es karbantartási munkálatai majdnem utunkat állták. Végül az első meccsünk hivatalos kezdése után 10 perccel sikerült szó szerint "belecsobbanunk" a meccsbe. Külön köszönjük az Ellenőr Úrnak, a Játékvezető Uraknak és a zsűri többi tagjának a pozitív, megértő hozzáállásukat!

Eredmények:
Soproni VSE - Budafóka XXII. SE 9-3 (1-1, 2-0, 4-0, 2-2)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V, Tóth G (1), Szili Á, Jámbor B, Berényi B, Tóth Sz, Ágoston B, Kertész B (5), Szabó O (2), Szőke P (1), Gyülvészi L

Balaton VK - Soproni VSE 3-8 (1-2, 0-2, 1-3, 1-1)
Csapatunk/góllövőink:
Heim V, Tóth G, Szili Á, Jámbor B, Berényi B, Tóth Sz, Ágoston B, Kertész B (4), Szabó O (3), Szőke P (1), Gyülvészi L

Szurkolóink: Kurucz Kata, Horváth M, Szabó D - köszi :)

Edző: Matyuga-Kovács Rita

Értékelés:
"A bajnokság vége felé egyre nagyobb a tét, egyre nagyobb a felelősség, és a könnyebbnek tűnő meccsek is pont ezért egyre nehezebbek. Ennek tükrében igyekeztünk erre a két meccsünkre is rendesen felkészülni, fejben összeszedni magunkat. Az utunk odafelé nem könnyítette meg a helyzetünket, hisz a buszban öltöztek át a srácok, a Margit hídon és a Hajós A Sportuszoda felé rohanva melegítettünk és így csobbantunk vízbe sípszóra. Meg is látszott a kezdeti játékunkon, bár le a kalappal a srácok előtt, hamar összeszedték magukat.
A második meccsre sikerült teljesen megnyugodnunk, a játék képe is ezt mutatta. A védekezésünk rendben volt, amiből sikerült a lefordulásokat megoldanunk. Sajnos az indítások, elől a befejezések még hagynak kívánni valót maguk után, de reméljük az utolsó fordulóra azok is a helyére kerülnek.
Mindkét meccsen voltak szép megoldásaink, szépen kijátszott helyzeteink, aminek nagyon örülök! Bátrabbnak, határozottabbnak kell még elöl lennünk!
Hajrá, csak így tovább!"