Vissza a Hírfolyamra

Országos UP - 7. forduló

2020. november 15.
Az országos utánpótlás forduló 1. körének utolsó fordulójára Budapestre utaztunk a III. kerületi TVE Uszodába, ahol az ASI DSE gyermek és serdülő korosztályos csapatával játszottunk.

Eredményeink:
Országos Gyermek bajnokság:
ASI DSE - Soproni VSE 16-12 (5-3, 3-2, 3-1, 5-6)
Csapatunk/góllövőink:
Sill A - Erőss N 1, Fiedler B 5, Bakó B 1, Szili B, Kovács K 4, Sámson M 1

Edző: Matyuga-Kovács Rita

"Utolsó pillanatban derült ki, hogy csere nélkül tudunk elutazni a fordulóra, így már nem volt idő halasztani. A csapat nagyot küzdött, mindenki hozzátette a magáét, majdnem mindenki tudott gólt lőni. Még így is közel voltunk a győzelemhez... Gratulálok!"

Országos Serdülő bajnokság:
ASI DSE - Soproni VSE 5-12  (0-4, 3-3, 1-2, 1-3)
Csapatunk/góllövőink:
Hruby M. - Erőss N., Szili Á. 2, Fiedler B. 2, Póczi K. 1, Bakó B., Varga M., Kovács K., Gátas Miklós, Szabó O. 7, Bencsics Á.

Edző: Fent Gergő László

"A vírushelyzet miatt tartalékos csapattal utaztunk a soron következő mérkőzésre. Az öltözőben megbeszéltük, hogy ugyanolyan keményen és felszabadultan teljesítsünk, mint ha csak edzésen lennénk. Ezek után az eredmény önmagáért beszél. Mindenki remek teljesítményt nyújtott és sokkal többet is vállalt, mint szokott, ami ugyanakkor nem ment a játék rovására. Támadásban és védekezésben is remekül hozták a srácok a megbeszélteket. Gratulálok a Csapatnak a győzelemhez és a mutatott játékhoz!"