Vissza a Hírfolyamra

DVL Gyermek III. - veretlenül zártuk a középházi rájátszást

2021. április 20.
2021. április 17-én Pécsen rendezték meg a DVL Gyermek III. bajnokság középházi rájátszásának utolsó fordulóját, ahol a Győri VSE és a házigazda PSN Zrt. II együttese ellen ugrottunk vízbe.

Eredményeink:
Soproni VSE - Győri VSE 17-4 (3-1, 5-1, 3-1, 6-1)
Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Hanzély O - Rinner S 5, Aranyos K, Szántó Z 3, Tóth-Márkus A, Kucselata L, Kovács B 3, Fiedler L, Rápolthy M 1, Kovács R 1, Holpár R 4

Soproni VSE - PSN Zrt. II 6-2 (2-0, 1-2, 2-0, 1-0)
Csapatunk/góllövőink:
Sill A/Hanzély O - Rinner S 1, Aranyos K 1, Szántó Z 1, Tóth-Márkus A, Kucselata L, Kovács B, Fiedler L, Rápolthy M 1, Kovács R, Holpár R 2

Edző: Matyuga-Kovács Rita, Piotr Resiak

"Az egész csapat motiváltan érkezett erre a fordulóra, hisz miután nem sikerült a felsőházba kerülnünk, célunk volt, hogy a középházi rájátszást megnyerjük.
A győriek elleni meccsünk a vártnál könnyebbre sikerült. A védekezésünk egész jól működött és a támadásainkat nagy %-ban gólra tudtuk váltani.
A második meccs már nem ment ilyen jól. Igaz ehhez kellett, hogy a hazai csapat fegyelmezetten védekezett, és amit megbeszéltünk, azt nem sikerült maradéktalanul betartanunk. Volt egy-két egyéni hiba, fegyelmezetlenség, ami szerencsére most nem befolyásolta a végeredményt. Elöl pontatlanok voltunk, bár volt egy-két szép megoldás is. Ami viszont pozitívum, hogy játékosok figyeltek egymásra, aminek köszönhetően öt játékos osztozhatott a góljainkon.
Ezzel a két nyert meccsel sikerült veretlenül megnyernünk a középházat, összességében így 6. helyen zártuk a Gyermek III. bajnokságot. Gratulálok a CSAPATNAK!"