Vissza a Hírfolyamra

OB2. 5. Forduló

2021. február 08. Szombaton rendezték meg az utolsó alapszakaszi fordulót Székesfehérvárott, ahol a Balatonfűzfő és a Székesfehérvár csapatai ellen játszott felnőtt csapatunk.

Eredmények:

Balaton VK. - Soproni VSE.: 7-7. (0-3; 2-2; 2-1; 3-1).

Soproni VSE.: 

Bikali - Gátas F., Tátrai Á. 1, Nagy T., Resiak P. 2, Berényi P. 1, Tóth Sz., Gátas Miklós 1, Ágoston B., Fent G., Horváth B., Szabó O., Czigány Á. 2, Hruby M. (kapus).

Edző: Fent Gergő


Soproni VSE. - Fehérvár VSE.: 9-13. (2-5; 1-2; 3-4; 3-2).

Soproni VSE.: 

Bikali - Gátas F. 1, Tátrai Á. 1, Nagy T., Resiak P. 3, Berényi P., Tóth Sz. 1, Gátas Miklós 1, Ágoston B., Fent G. 1, Horváth B., Szabó O. 1, Czigány Á., Hruby M. (kapus).

Edző: Fent Gergő


"Az első mérkőzést nagyon jól kezdtük, kézben tartottuk az eredmény alakulását. Sajnos a második félidőre kicsit elkényelmesedtünk és ezt megérezte az ellenfelünk is, ki is használta a védekezésbeli hibáinkat. Az utolsó negyedben többször is lezárhattuk volna a meccset, de előbb ziccert hibáztunk egy gólos előnynél, majd ebből ahogyan az lenni szokott gólt is kaptunk. Volt még lehetőségünk arra, hogy megnyerjük, de végül döntetlen született. Nem voltunk elég koncentráltak, ezért igazságosabb ez az eredmény. A rutinosabb Fehérvár ellen az elején nem nagyon találtuk a védekezést, a második félidőben viszont felébredtünk, feljavult a védekezés és támadásban is jóval több lehetőségünk volt. Az eredmény nem csalódást keltő, jelenleg jobb csapattól szenvedtünk vereséget. Véget ért az alapszakasz és a csoport 6. helyén végeztünk. Ugyanakkor hatalmas változáson ment keresztül a keret összetétele, rengeteg fiatal kapta meg a lehetőséget. Rájuk fogjuk építeni a közeljövőben is a csapatot, és akkor pár éven belül ismét meghatározóak leszünk. Nagyon sokat fejlődtünk egyénileg és csapat szinten is, az elkövetkezendő fordulókban is észrevehető lesz a szezon kezdete és a mostani állapot közötti pozitív különbség. Gratulálok a Csapatnak a remek teljesítményhez! Folytatjuk tovább a 17. hely eléréséért!"